Highlights Q2 en Vitaya

vrijdag 23 augustus 2019

Wat zie je volgende week op Vitaya? En wat heeft Q2 in de aanbieding. We geven je hieronder alvast een overzicht van enkele blikvangers op beide zenders.

 


 


De highlights op Q2:

- Op woensdag 28 augustus staat er om 20.35 uur een wedstrijd in de play-offs van de UEFA Champions League op het programma bij Q2. De twee ploegen die het in deze match tegen elkaar zullen opnemen, worden later bekend gemaakt.
- De tv-première van 'The 5th Wave' is op zondag 25 augustus om 20.30 uur te zien bij Q2. De hoofdrol in de film is weggelegd voor Chloë Grace Moretz ('If I Stay' en 'Kick-Ass').
- Op maandag 26 augustus kan iedereen om 22.25 uur afstemmen op Q2 voor het eerste deel van de 'Qdoc: Gordon Ramsay on Cocaine'. In de documentaire duikt de beroemde chef-kok Gordon Ramsay in de wereld van cocaïne.

De highlights op Vitaya:

- Vanaf zondag 25 augustus pakt Vitaya uit met een volledig nieuwe Medical Sunday. Die start om 19.25 uur met een nieuw seizoen van 'Eat Well For Less', gevolgd door de nieuwe reeks 'Surgeons: At the Edge of Life' om 20.30 uur, waarin patiënten en personeel op de chirurgische afdeling van het Queen Elizabeth Hospital in Birmingham worden gevolgd. De Medical Sunday wordt afgesloten met het derde seizoen van 'Obese NL'.
- Vanaf 27 augustus is er elke dinsdag bij Vitaya een Guilty Pleasure Doc, beginnende met 'Click Me Pregnant' om 22.20 uur, een reportage over online zaaddonoren.
- De tv-première van 'Baby Obsession' wordt vrijdag 30 augustus om 20.40 uur uitgezonden.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers