'FAROEK' zoekt verdachte na rellen op het strand in Blankenberge

woensdag 30 september 2020
Foto: VTM © DPG Media 2020

Faroek Özgünes helpt vanaf woensdag 30 september opnieuw misdrijven oplossen bij VTM. De VTM NIEUWS-gerechtsspecialist gaat in zijn opsporingsprogramma opnieuw op zoek naar daders van misdrijven, vermiste personen of naar getuigen.

Beginnen doet 'FAROEK' met een zoektocht naar één van de relschoppers in Blankenberge. Bijna acht weken na de rellen op het strand deze zomer, zijn de meeste zware relschoppers geïdentificeerd. Maar het gerecht zoekt nog één man die zich bijzonder agressief gedroeg. In 'FAROEK' doet de politie van Blankenberge een beroep op de kijkers om te weten te komen wie die man is.In Gent zoekt Faroek Özgünes mee naar de zogenaamde 'voetenman'. Deze man valt studentes lastig door hun blote voeten te betasten, eraan te ruiken en ze tegen zijn gezicht te houden. De man zou dit al veertien jaar doen. Bij de start van het nieuwe academiejaar verspreidt de politie nu zijn robotfoto in de hoop dat iemand hem herkent.

'FAROEK' geeft beelden vrij van een verdachte die een 77-jarige vrouw heeft overvallen in haar huis in Antwerpen. Hij bond haar vast en nam daarna twee uur lang de tijd om haar woning te doorzoeken. De vrouw moest al die tijd vastgebonden op een stoel blijven zitten.

Verder in 'FAROEK':

- Een exhibitionist heeft het gemunt op een 8-jarig meisje in Laken
- Een apothekeres uit Dworp stelt zich koelbloedig op tegen twee overvallers
- In Sint-Jans-Molenbeek komen twee andere overvallers van een apotheek duidelijk in beeld

De afleveringen van 'FAROEK' zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

'FAROEK', woensdag 30 september om 22.55 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo EĂ©n logo

Een verwoestende woningbrand verscheurt de gemeenschap van een hecht Schots dorpje. Enkel het overgebleven puin kan het antwoord bieden op de vraag: was dit een tragisch ongeval of is er meer aan de hand?

'Deadwater Fell', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers