'Familie': week 9 (2020) - PREVIEW

zaterdag 22 februari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Brigitte wil CEO worden en Véronique maakt Mathias iets duidelijk. Guido is niet blij met Stefanies plannen. Benny wil Vanessa bedanken en Peter wil Iris iets bewijzen. Alfons is openhartig tegen Eulalie, Mieke is enthousiast. Cédric heeft een idee voor de brouwerij en Robyn vindt troost bij Jenny. Jonas ontvangt geld van Amélie.

 Maandag 24 februari 2020 - aflevering 6559

Vanessa wordt in het woonzorgcentrum als een heldin ontvangen. Tony kan zijn jaloezie maar moeilijk verbergen. Brigitte stelt zich kandidaat voor een belangrijke functie bij Fashion. Cédric wil in de Jan & Alleman met het hele team een quizavond organiseren. Jonas heeft de perfecte presentatrice in gedachten. Véronique spreekt duidelijke taal tegen Mathias.

Dinsdag 25 februari 2020 - aflevering 6560
Guido is niet opgezet met de plannen van Stefanie. Zij vindt dat hij overdrijft. Hanne moet op de quiz in de Jan & Alleman de strijd aangaan met de mannen. Op Fashion moeten moeilijke keuzes gemaakt worden. Lars zit in een tweestrijd. Benny heeft een cadeautje gekocht om Vanessa te bedanken voor haar heldendaad.

Woensdag 26 februari 2020 - aflevering 6561
Mieke schakelt de hulp in van Peter om de situatie op Fashion mee te coördineren. Hij ziet er het nut niet van in. Guido deelt zijn bezorgdheden met Jonas. Alfons is ongerust en wil Eulalie opzoeken. Benny maakt zich zorgen. Peter probeert Iris te bewijzen dat hij niet saai is.

Donderdag 27 februari 2020 - aflevering 6562
Mieke is enthousiast over de ambitieuze plannen van Véronique. Lars moet ondertussen een moeilijke knoop doorhakken. Peter vindt het niet kunnen dat Cédric geld uitgeeft zonder het eerst met hem te overleggen. Alfons bezoekt Eulalie in het ziekenhuis en is openhartig.

Vrijdag 28 februari 2020 - aflevering 6563
Stefanie vindt dat Guido zich vreemd gedraagt na de quiz in de Jan & Alleman. Ze gaat op zoek naar een verklaring en spreekt Jonas erover aan. Véronique heeft een moeilijke boodschap voor Hanne en Rudi. Robyn voelt zich thuis buitengesloten en vindt troost bij Jenny. Cédric heeft een idee voor de brouwerij. Jonas krijgt geld van Amélie.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers