'Familie': week 8 (2020) - PREVIEW

zaterdag 15 februari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Mieke toont zich een waardige verliezer. Véronique is woedend en gaat de confrontatie met Mathias aan. Lars wordt geconfronteerd met een vervelend internetfilmpje. Er breekt een hevige strijd uit bij Fashion. En zit er een dief in het rusthuis?

 Maandag 17 februari 2020 - aflevering 6554

Benny slaagt er niet lang in om zijn ongenoegen te verbergen. Cédric betrapt Iris en het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje. Hanne, Quinten en Mieke hebben het gehad met de stank van Niko's brouwsels. Zjef wordt verrast.

Dinsdag 18 februari 2020 - aflevering 6555
Mieke toont zich een waardige verliezer. Zjef vat ondertussen de koe bij de horens en legt Jan zijn idee voor. Guido vindt het vreemd dat Jonas zijn hart uitstort bij Stefanie. Peter vraagt Iris uit over haar seksuele geaardheid. Véronique reageert woedend op het nieuws van Cédric.

Woensdag 19 februari 2020 - aflevering 6556
Lars maant Véronique aan om zich niets aan te trekken van wat Mathias zegt. Wanneer hij Mathias zelf tegen het lijf loopt, komt het echter tot een heftige confrontatie. Jan ontdekt schade aan zijn wagen en vindt dat Niko die maar moet betalen. Tony denkt met Eulalie de ideale kaartpartner gevonden te hebben voor Alfons.

Donderdag 20 februari 2020 - aflevering 6557
Lars wordt geconfronteerd met een lastige video die op het internet circuleert. In zijn omgeving reageert iedereen geschokt. Mieke vertelt Hanne waarom Lars onder hoogspanning staat. Cédric wil zich bewijzen en haalt daarvoor alles uit de kast. Stefanie denkt na over Jonas.

Vrijdag 21 februari 2020 - aflevering 6558
Hanne en Quinten zijn in de wolken. Cédric brengt verslag uit bij Peter en Mathias, maar die reageren allesbehalve enthousiast. Alfons vertelt Benny dat zijn aftershave is verdwenen. Vanessa vermoedt dat er een dief in het rusthuis zit en deelt haar theorie met Tony. Bij Fashion breekt een hevige strijd uit.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!


Lees ook:
Karen Damen verovert de harten van de rusthuisbewoners in 'Familie'
'Merlina' is rusthuisbewoner in 'Familie' - VIDEO
Benny staat in 'Familie' weer oog in oog met zijn 'Lizzy' - VIDEO
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers