'Familie': week 7 (2020) - PREVIEW

zaterdag 8 februari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Jonas vertelt Benny dat hij Amélie op haar plaats heeft gezet. Patrick krijgt een bijzonder telefoontje en Véronique en Lars raken het niet eens over een belangrijke beslissing. Niko zit met twijfels, Benny maakt zich zorgen om Alfons. Cédric weigert naar de les te gaan. Hanne stelt Jan een belangrijke vraag. Patrick vertelt Jenny groot nieuws. Guido is jaloers en Vince staat voor de deur bij Robyn. Benny ziet er tegenop om naar huis te gaan. Jonas wil dat Brigitte de politie en een slotenmaker inschakelt.

 Maandag 10 februari 2020 - aflevering 6549

Véronique en Lars geraken het maar niet eens over de beslissing die ze moeten nemen. Peter vertelt Mathias over wat er met Iris is gebeurd. Zjef geeft op zijn beurt Iris goede raad. Jonas vertelt Benny dat hij Amélie op haar plaats heeft gezet. Cédric dreigt ermee te stoppen met zijn studies. Patrick krijgt een verrassend telefoontje.

Dinsdag 11 februari 2020 - aflevering 6550
Patrick moet halsoverkop naar Nederland vertrekken. Jonas helpt Stefanie een handje in het fietsatelier, maar dat is niet helemaal naar de zin van Guido. Niko doet een grote aankoop zonder Mieke daarin te kennen. Benny maakt zich zorgen over Alfons die alsmaar lustelozer lijkt te worden.

Woensdag 12 februari 2020 - aflevering 6551
Cédric probeert Véronique te overtuigen om Lars' voorstel te aanvaarden. Niko begint vol goede moed aan zijn plannen, maar begint al snel te twijfelen. Anna en Albert komen Alfons halen om bingo te spelen. Cédric weigert nog steeds om naar de les te gaan, maar Peter laat zich niet onder druk zetten. Hanne heeft een belangrijke vraag voor Jan.

Donderdag 13 februari 2020 - aflevering 6552
Jonas eist zijn geld terug van Amélie. Mathias geeft Peter de raad om niet bij de pakken te blijven neerzitten en initiatief te nemen. Niko vertoont uitstelgedrag en kan op begrip rekenen van Rudi. Patrick heeft groot nieuws voor Jenny. Benny reageert echter minder enthousiast. Guido kan zijn jaloezie niet langer verbergen.

Vrijdag 14 februari 2020 - aflevering 6553
Niko vindt nieuwe energie voor zijn project. Vince komt onverwacht bij Robyn aankloppen. Jonas eist dat Brigitte de politie en een slotenmaker inschakelt om de deur van Amélies loft open te breken. Zjef nodigt Iris uit om Valentijn bij hem en Rudi door te brengen. Lars en Véronique hebben het moeilijk. Benny kijkt er tegenop om naar huis te gaan en heeft daar zo zijn redenen voor.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!


Lees ook:
Oude en nieuwe gezichten in 'Familie'
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers