'Familie': week 48 - PREVIEW

zaterdag 24 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 26 november 2018 - aflevering 6274
Benny boekt een tripje naar Parijs met Robyn. Zijn plannen roepen bij haar echter heel wat vragen op. Marie maakt een afspraak die ze verborgen houdt voor Cédric. Ondertussen wordt ze ook verder onder druk gezet door Evy. Stefanie staat voor een dilemma. In de Foodbar duikt een verrassende klant op.

Dinsdag 27 november 2018 - aflevering 6275
Jelle wordt benaderd door een talentscout die hem een mooie toekomst belooft. Robyn vraagt Jonas om zijn geschil met Jenny uit te praten. De familie krijgt nieuws te horen dat bij iedereen inslaat als een bom. Quinten worstelt met twijfels.

Woensdag 28 november 2018 - aflevering 6276
Marie gaat een gesprek aan met Cédric over hun toekomst. Evy zet ondertussen haar onderzoek verder en doet een nieuwe ontdekking. Amélie bereidt zich voor op een confrontatie met Véronique. Talentscout Jeremy doet Jelle een dubieus voorstel.

Donderdag 29 november 2018 - aflevering 6277
Emma raadt Hanne aan om met Quinten te praten. Jonas liegt tegen Robyn. Lars wil dat Evy haar onderzoek een nieuwe wending geeft. Ondertussen zet Véronique echter een belangrijke stap. Stefanie maakt zich grote zorgen over Joris.

Vrijdag 30 november 2018 - aflevering 6278
Benny moet Robyn een moeilijke boodschap overbrengen. Hanne maakt zich zorgen. Ze loopt ook humeurig rond omwille van wat Quinten heeft gezegd. Brigitte en Amélie weten niet meer wat te doen om Lars tot inkeer te brengen. Brigitte besluit dan maar voor de harde aanpak te kiezen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers