'Familie': week 47 (2019) - PREVIEW

zaterdag 16 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

De heftige confrontatie tussen Mathias en Lars gaat over de tongen. Jenny voelt Jan aan de tand en Jonas is iets van plan. Hanne stelt een bucketlist op, Inez neemt Cédric in vertrouwen. Zowel Peter als Véronique nemen Iris in vertrouwen. Benny stuurt Patrick naar de dokter, Jonas krijgt een tegenslag te verwerken. Jan krijgt een zware klap en stort zijn hart uit bij Mieke. Véronique is jarig.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 18 november 2019 - aflevering 6489
Tussen Lars en Mathias komt het tot een heftige confrontatie. Het nieuws verspreidt zich op Fashion als een lopend vuurtje. Jenny wil van Jan weten waarom hij niet naar het etentje van Mieke is gekomen. Jonas voert iets in zijn schild.

Dinsdag 19 november 2019 - aflevering 6490
Hanne maakt een bucketlist op, maar moet daarbij rekening houden met Quinten. Jonas schakelt Robyn in voor zijn plan met Amélie. Daardoor dreigt hij echter opnieuw te laat te komen bij Brigitte. Inez neemt Cédric in vertrouwen.

Woensdag 20 november 2019 - aflevering 6491
Véronique lucht haar hart bij Iris en ook Peter neemt haar in vertrouwen. Inez maakt haar moeder Gloria duidelijk dat ze open kaart moet spelen tegen Peter. Patrick wordt door Benny naar een dokter gestuurd. Jonas krijgt een opdoffer.

Donderdag 21 november 2019 - aflevering 6492
Jonas trekt zijn conclusies. Hanne en Quinten bereiden zich voor om aan hun bucketlist te beginnen. Benny merkt dat Patrick meer last heeft dan hij wil toegeven. Mathias zet Gloria op haar plaats. Samen met Peter heeft hij ook een moeilijke boodschap te brengen.

Vrijdag 22 november 2019 - aflevering 6493
Jan heeft een zware klap gekregen en stort zijn hart uit bij Mieke. Peter maakt tijd vrij voor Gloria. Lars denkt het ideale geschenk voor Véroniques verjaardag gevonden te hebben. Mathias wil haar op zijn beurt een halssnoer cadeau doen en ook Cédric heeft iets voorbereid voor zijn moeder.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers