'Familie': week 40 (2020) - PREVIEW

zaterdag 26 september 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Zjef organiseert een babyborrel voor Gaston. Jenny en Patrick vertrekken naar Parijs, Amélie neemt Jonas in vertrouwen. Lars krijgt een voorstel van Véronique. Quinten panikeert, Brigitte wil een oma zijn voor Raven. Benny maakt zich zorgen om Jonas. Vanessa botst op Tony.

Maandag 28 september 2020 - aflevering 6629
Jonas wordt ondervraagd. Gebruikt Amélie hem weer als zondebok? Zjef wil een babyborrel organiseren voor Gaston. Quinten gaat akkoord. Lars is het beu om werkloos te zijn. Jenny is ontroostbaar.


Dinsdag 29 september 2020 - aflevering 6630
Amélie vertelt haar verhaal aan Jonas. Jenny besluit dan toch om met Patrick naar Parijs te gaan. Ze vraagt Amélie om uit het leven van Jonas te verdwijnen. Ook Peter en Mathias nemen een besluit. Lars verveelt zich en krijgt een voorstel van Véronique.

Woensdag 30 september 2020 - aflevering 6631
Jenny en Patrick vertrekken naar Parijs. Brigitte wil 'oma' zijn voor Raven en geeft hem 50 euro. De petitie van Tony heeft weinig succes. Vanessa confronteert Benny. Zjef is zenuwachtig voor de meningen over de nieuwe broodjes die hij op de babyborrel wil testen. De Pelsmaker stelt een ultimatum. Quinten slaat in paniek.

Donderdag 1 oktober 2020 - aflevering 6632
Bahar neemt Guido in vertrouwen over haar discussie met Cédric. Lars kan zijn nieuwsgierigheid niet de baas en neemt een kijkje op de fotoshoot van Raven. Vanessa loopt Tony tegen het lijf. Quinten heeft Guido iets op te biechten.

Vrijdag 2 oktober 2020 - aflevering 6633
Benny wil weten wat er aan de hand is met Jonas. Die laat echter niets los. Stefanie praat met Vanessa over het dilemma waar ze mee worstelt. Raven schenkt Brigitte een mooi cadeau. Ook Benny en Mieke maken kennis met Raven. Amélie schrikt van wat ze te horen krijgt.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers