'Familie': inhouden week 19 online - PREVIEW

zaterdag 2 mei 2015

Peter verdiept zich in een nieuw project. Thomas en Stefanie gaan op citytrip en Liesbeth heeft grootse plannen. Agnes stelt Arno voor een dilemma. Jan moet gezonder gaan leven.

 


 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 4 mei - aflevering 5506
Peter ergert zich verschrikkelijk aan de voortdurende confrontatie met June. Delphine wordt het slachtoffer van verregaande pesterijen. Patrick looft een beloning uit voor wie de dader kent en ook Agnes is vastbesloten om de schuldige op te sporen. Liesbeth is in de wolken na haar weekend in Bath.

Dinsdag 5 mei - aflevering 5507
Thomas heeft een verrassing voor Stefanie. Maarten blijft ondanks alle tegenkanting bij de beslissing die hij heeft genomen. Peter wil zich verdiepen in de impact van kledij op de ecologische voetafdruk. Een onderzoek dat hij niet van achter zijn bureau bij Fashion voert. Liesbeth wil de Foodbar internationale allure geven.

Woensdag 6 mei - aflevering 5508
Agnes plaatst Jan voor een voldongen feit. Peter laat de dagelijkse leiding van VDB over aan Thomas en Mathias. Hij vertelt hen dat hij het productieproces van Fashion van A tot Z onder de loep wil nemen. Benny overweegt een verrassingsbezoek aan Liesbeth. Thomas heeft Stefanie iets op te biechten.

Donderdag 7 mei - aflevering 5509
De citytrip van Thomas en Stefanie belooft er één te worden om nooit meer te vergeten. Agnes plaatst Arno voor een dilemma. Leen vindt dat haar vader iets moet doen aan zijn cholesterol, maar die ziet een verandering van zijn eetgewoonten helemaal niet zitten.

Vrijdag 8 mei - aflevering 5510
Peter vertelt Louise waarom hij naar Griekenland gaat. Jan werkt tegen zijn zin aan een gezondere levensstijl om zijn cholesterol te verlagen. Liesbeth en Ben brengen opnieuw meer tijd met elkaar door. Benny krijgt ook verlof om zijn vrouw in Reading te verrassen. Agnes lanceert een gemene roddel over Freddy.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek! 

Kijk online naar 'Familie'!
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers