Eindelijk goed (corona)nieuws voor de Meilandjes

maandag 25 mei 2020
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2020

Martien heeft zijn handen vol aan de ene gast die is achtergebleven op het Chateau. Zij heeft mogelijk corona dus moet in quarantaine blijven tot ze getest is.

Maar ze moet wel eten en drinken - zonder glaasje wijn overleef je het niet. Ondertussen moeten er nog veel klussen gedaan worden in het kasteel. Zou dat muurtje een draagmuur zijn, moeten ze niet even wachten met afbreken? Erica en Maxime besluiten het erop te wagen.


Maxime Meiland over eigen kledinglijn: 'Waarmee meten ze in China?'
In de deze aflevering van 'Wat wil Maxime?' neemt Maxime je mee in haar ambitie voor een eigen kledinglijn. Wat nog niet helemaal soepel verloopt want volgens Maxime gebruiken ze hele andere centimeters in China. Ook hebben de Meilandjes het over wat ze nou gaan doen als ze terug zijn in Nederland. Een nieuwe B&B? Meer televisie? Iets nieuws 'verrots' verbouwen?

'Chateau Meiland' en 'Wat wil Maxime?', dinsdag 26 mei om 20.35 uur op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers