Een nieuwe zomerweek op VTM

vrijdag 12 juli 2019

Er was eens… de zesde week van 'Met Vier in Bed', waarin twee sprookjesachtige verblijven bezocht worden. Op maandag 15 juli worden de gasten in het hartje van Antwerpen ondergedompeld in de fantasiewereld van een prins.

Afsluiten doet 'Met Vier in Bed' donderdag 18 juli in de Nederlandse grensgemeente Bergeijk, waar een thema-B&B helemaal in het teken staat van een sprookje, waarin muizen de hoofdrol spelen. En alsof dat nog niet excentriek genoeg is, wordt er op woensdag 17 juli overnacht op de voormalige opnameset van de VTM-reeks 'Matroesjka’s', die omgetoverd werd tot een gezellig familiehotel.


'Telefacts Zomer' volgt op dinsdag 16 juli de adel aan de Cote d'Azur. Sommige prinsen en prinsessen kunnen immers niet meer teren op een familiefortuin en gaan in Frankrijk op zoek naar geld. Aan de kust schuimen ze zoveel mogelijk exclusieve evenementen af, waar ze kunnen netwerken met miljonairs. Op donderdag 18 juli is het bijna 50 jaar geleden dat de mens voor het eerst voet zette op de maan. In 'Telefacts Zomer' wordt een reconstructie gemaakt van de missie, met beelden van de NASA die nooit eerder getoond zijn.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers