Donderdag in 'Telefacts Zomer': extravagantie in Florida Keys

woensdag 22 juli 2020
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Op donderdag 23 juli is er luxe en extravagantie, want 'Telefacts Zomer' reist naar Florida Keys. De eilandjes ten zuiden van Miami staan voor veel Amerikanen synoniem voor vrijheid, feesten, duiken, zon en drank.

Maar ook voor optochten, verkleden en losbandige feestjes. Op Florida Keys is alles toegestaan en dan vooral tijdens het Fantasy Fest. Elk jaar komen duizenden nudisten naar dit unieke festival. Wat in de rest van de Verenigde Staten onmogelijk en onaanvaardbaar lijkt, is in Florida Keys het handelsmerk geworden.


En de Keys zijn ook een plek van extremen. De vastgoedprijzen liggen er dubbel zo hoog als in de rest van de VS. De armen mogen er wel werken, maar een woning kunnen ze vaak niet meer betalen. De superrijken hebben er dan weer een een privé-eiland en baden er in luxe.

'Telefacts Zomer', donderdag 23 juli om 21.45 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Vakantiehuizen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Makelaars Alexander, Nathalie en Jhonny zoeken een tweede verblijf voor chte carnavalisten uit Aalst. Ze willen tussen Nieuwpoort en Koksijde af en toe kunnen ontsnappen aan hun drukke levens. Het liefst van al willen ze een penthouse of een appartement op de bovenste verdieping. Maar het allerbelangrijkste is een zonovergoten, groot terras waar ze met vrienden en familie kunnen genieten van een glaasje. Jhonny kleurt wel erg buiten de lijntjes, met een superdeluxe woonboot. Budget: 450.000 euro.

'Huizenjagers Vakantiehuizen', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers