Dit zie je in augustus op Cartoon Network en Boomerang

maandag 3 augustus 2015

Robin, Cyborg, Starfire, Raven en Beast Boy zetten de boel op stelten in spiksplinternieuwe afleveringen van 'Teen Titans Go!'.

Deze superhelden redden de wereld met de regelmaat van de klok en leveren keer op keer een titanenstrijd.


Naast dit drukke leven maken ze natuurlijk ook veel plezier en duikelen ze van de ene in de andere chaotische situatie.

Vanaf 10 augustus, van maandag tot en met vrijdag om 16.45 uur.

De vakantie is bijna ten einde voor Gumball...
Vanaf 31 augustus, iedere schooldag om 18.00 uur

Vakantie ten einde? Kop op, want Gumball moet ook terug naar school en daar maakt hij opnieuw heel wat mee.

Elmore Junior High staat volledig op z’n kop wanneer Gumballs vader Richard zichzelf opsluit in het kantoor van directeur Brown en zich even schoolhoofd voelt. Stralend middelpunt Gumball weet nu echt niet meer waar hij het zoeken moet, want de beproevingen die hem te wachten staan, zijn zwaarder dan ooit. Kruip voor de televisie en mis niets van deze hilarische schoolmarathon, iedere schooldag om 18.00 uur van 31 augustus tot en met 11 september.

Nieuwe reeksen in de Marathon Mix!
Van maandag tot vrijdag vanaf 9.25 uur

In augustus brengt Cartoon Network een smakelijke combinatie van specials in de Marathon Mix, met voor elk wat wils. Ga lekker zitten voor 'Total Drama: All Stars' en 'Total Drama: Pahkitew Island' op maandag, 'Regular Show' op dinsdag en 'Dr. Dimensionpants' op woensdag. Donderdag staat 'Draken: Beschermers van Berk' op het menu en op vrijdag neemt Clarence het televisiescherm over. Kortom, specials om niet te missen, van maandag tot vrijdag vanaf 9.25 uur, heel de zomer lang!

Trek op onderzoek uit met 'Inspector Gadget'
Vanaf 17 augustus, van maandag tot en met vrijdag om 14.35 uur

Inspector Gadget staat weer in de startblokken om in een gloednieuwe reeks afleveringen de misdaad te bestrijden met zijn eindeloze hoeveelheid bizarre hulpmiddelen. Zijn onhandigheid staat hem ook dit keer behoorlijk in de weg en doet vaak meer kwaad dan goed. Bekijk hoe hij weer in de gevaarlijkste situaties terecht komt, waarbij de hulp van zijn vrienden, nichtje Penny en haar lieve hond Brian geen overbodige luxe is. Lukt het hen ook deze keer om te overwinnen?

Nieuwe reeks: 'Jungle Beat!'
Vanaf 10 augustus, van maandag tot en met vrijdag om 15.55 uur

Boomerang presenteert de gloednieuwe serie 'Jungle Beat'. Deze reeks korte, dialoogvrije afleveringen werpt een bijzondere blik op de meest uiteenlopende dieren en de bizarre situaties die zij tegenkomen in de natuur. Maak kennis met een vuurvliegje dat bang is in het donker en een giraffe met een stijve nek; kortom 'Jungle Beat' is een entertainende, niet te missen serie voor jong en oud!

Nieuwe afleveringen van 'The Owl & Co'
Vanaf 24 augustus, van maandag tot en met vrijdag om 16.20 uur

De roze Uil met een lichaam dat boven zijn voeten zweeft staat ook nu centraal in splinternieuwe afleveringen van The Owl & Co. Als misschien wel het meest ongelukkige dier op aarde, droomt hij van een rustig plekje op een tak. Helaas behoort stilzitten niet tot de mogelijkheden, want zijn bosgenoten zijn stuk voor stuk neurotische dieren die keer op keer onrust stoken. Geen ideale plek dus voor een humeurige en opvliegende uil, maar wel het juiste ingrediënt voor een dolkomische serie.

Lach mee met 'The Owl & Co' van maandag tot en met vrijdag om 16.20 uur bij Boomerang!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet op moordonderzoek nadat de verkoolde resten van een lichaam worden teruggevonden in de verbrandingsoven van een slachthuis. Er is maar weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al snel blijkt dat het slachtoffer Harry Fenton is, een gerespecteerd politieman van de dienst fraudebestrijding van de politie van Northumberland.
'Vera', om 21.15 uur op En.

Dossiers