Dit zie je deze week in 'Lisa'! – PREVIEW

zondag 2 mei 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan. Dit zie je deze week!

Maandag 3 mei 2021 - aflevering 69
Lisa bekent aan Mikhel dat ze verliefd is geweest op Jonas. Wanneer ze later overvallen wordt door een groep jongeren, wordt ze gered door een mysterieuze man. Katja pikt het niet langer dat Dorine zo op haar neerkijkt en maakt haar duidelijk dat ze niet zal opgeven. Ze moet en ze zal Jonas' vrouw worden. Omdat Suzanne van de dokter nog niet mag werken, nemen Pilar en Jelle de Keetal over. Ze doen dat zo succesvol dat Suzanne zich overbodig voelt. Remco bereidt zich met steun van een strenge, maar enthousiaste Elke voor op zijn optreden in 't Excuus. Patrick bekijkt de boekhouding van de Keetal en stelt een paar besparingen voor.


Dinsdag 4 mei 2021 - aflevering 70
Katja beseft dat ze met haar extravagante trouwplannen te ver is gegaan en dat ze moet inbinden als ze Jonas aan haar kant wil houden. Ze maakt hem duidelijk dat haar focus op de trouw ligt en niet op het feest. Jonas is daar erg blij mee en heeft een plan, dat niet alleen Katja, maar ook Mikhel en Lisa zeer verrast. Wanneer Mikhel zijn voet verzwikt en Katja een voedselvergiftiging oploopt, halen Lisa en Jonas een dokter. Mark probeert Dorine ervan te overtuigen dat ze er alles aan moeten doen om Massa te redden, zelfs als dat betekent dat het huwelijk van Jonas en Katja een reclamecampagne wordt. Gert ontmoet Babette en is meteen weg van haar. Wanneer hij zijn moeder over Babette vertelt, is zij meteen wantrouwig. Simon komt bij Massa solliciteren.

Woensdag 5 mei 2021 - aflevering 71
Onderweg naar de dokter, kussen Jonas en Lisa mekaar. Ze zien niet dat er een drone in de lucht hangt. Na de kus weet Lisa niet waar haar hoofd staat. Ze beweert zelf dat het niets voorstelde, maar heeft toch een schuldgevoel tegenover Mikhel. Doordat Mikhel zijn enkel verzwikt heeft en Katja ziek is, besluiten ze om naar huis te gaan. Als Lisa bij haar thuiskomst het krantenartikel over het dodelijke ongeluk van haar vader te zien krijgt, voelt ze zich nog slechter. Dorine zorgt dat Gert zijn kansen bij Babette verspeelt door hem aan te praten dat Babette een spionne is die hem gebruikt om meer over Massa te weten te komen. Jelle stort zich voor een nieuwe challenge op een aantal nieuwe recepten voor de Keetal. Suzanne maakt zich zorgen dat de gasten haar kookkunsten daarmee zullen vergeten.

Donderdag 6 mei 2021 - aflevering 72
Lisa wint een 'Meet & Greet' met Sean Dhondt, maar of ze daar echt blij mee is? Katja weet Jonas te overtuigen om toch te trouwen tijdens de opnames van de reclamespot van Tasha. De CEO van Tasha is helemaal mee om het echte huwelijk van Jonas en Katja in de reclamespot te gebruiken.Wanneer Katja de foto van de kus van Jonas en Lisa voor ogen krijgt, onderbreekt ze de belangrijke meeting met Maenhout en verkondigt ze dat het huwelijk niet doorgaat. Lisa probeert de kus uit te leggen aan Mikhel, maar die is ervan overtuigd dat ze nog steeds verliefd is op Jonas. Lisa probeert haar hart te luchten bij Pilar, maar krijgt ruzie met haar beste vriendin. Om het goed te maken, wil ze Pilar het flessendopje met de ster schenken: de Meet & Greet met Sean Dhondt. Pilar vindt dat Lisa zelf moet gaan.

Vrijdag 7 mei 2021 - aflevering 73
Lisa probeert de kus uit te leggen aan Mikhel, maar die ziet een toekomst met haar niet meer zitten. Lisa vraagt Jonas wat de kus voor hem betekende, maar als die zegt dat het een misverstand was, gaat ze boos en verdrietig weg. Jonas blijft met schuldgevoelens achter. Ervan overtuigd dat haar vader nog leeft, doet Lisa zijn handschrift na en schrijft een brief naar haar moeder uit Eriks naam. Patrick heeft echter al een verklaring van overlijden, getekend door een arts en Suzanne ontdekt de kladblaadjes waarop Lisa Eriks handschrift geoefend heeft. Nu Lisa het overlijdenscertificaat van haar vader heeft gezien, wil ze absoluut te weten komen wat er precies is gebeurd. Ze schakelt hiervoor Elias in, een ex- detective die nu voor Remco's schoonmaakbedrijf werkt. Katja is kwaad op Jonas omwille van zijn kus met Lisa. Op een netwerkfeestje zondert ze zich van Jonas af en leert Ed Vanhoute kennen, een manager van grote namen.

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Lisa op tv
Donderdag 13 mei 2021 om 12u25  »
VTM
Wanneer de CEO van Tasha meldt dat ze de campagne niet laten doorgaan wanneer Sean Dhondt niet meedoet, besluiten Jonas en Mark alles op alles te zetten om de BV alsnog te overtuigen.
Donderdag 13 mei 2021 om 18u20  »
VTM
Lisa charmeert Sean Dhondt en zorgt ervoor dat hij toch zal meedoen in de spot voor Massa. Sean herkent in haar zijn pr-manager Bram, die vroeger ook extreem verlegen was.
Vrijdag 14 mei 2021 om 12u25  »
VTM
Lisa charmeert Sean Dhondt en zorgt ervoor dat hij toch zal meedoen in de spot voor Massa. Sean herkent in haar zijn pr-manager Bram, die vroeger ook extreem verlegen was.
Vrijdag 14 mei 2021 om 18u20  »
VTM
Simon vertelt zijn geheim aan Greet, die schrikt en vindt dat Simon eerlijk moet zijn tegenover Lisa en Suzanne. Hij schrijft een brief die Suzanne onder ogen krijgt.
Maandag 17 mei 2021 om 12u25  »
VTM
Simon vertelt zijn geheim aan Greet, die schrikt en vindt dat Simon eerlijk moet zijn tegenover Lisa en Suzanne. Hij schrijft een brief die Suzanne onder ogen krijgt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hit the Road Jacques' (Play4)

Jacques Vermeire zag door zijn rijke carrière heel Vlaanderen. Hij kwam al op duizenden plaatsen en een aantal van die monumentale plekken vormen nu de rode draad van de roadtrip die hij samen met dochter Julie maakt. Julie aan het stuur, Jacques aan haar zijde. Samen doorkruisen ze het hele land en ontdekken ze plaatsen die de voorbije 70 jaar een rol hebben gespeeld in het leven van Jacques.

'Hit The Road Jacques', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 02:20
  Journaallus
  09:00
  Lentebeelden
 • 23:55
  Canvaslus
  09:00
  Lentebeelden
 • 08:30
  Wendy & Dixie
  09:55
  Moka's fantastische avonturen
 • 08:45
  Dawn of the Croods
  09:10
  Hallo K3
 • 08:00
  Geen uitzending
  10:00
  A Place in the Sun: Summer Sun
 • 02:40
  Onderbreking
  11:10
  Sturm der Liebe
 • 01:55
  Zenderonderbreking
  12:40
  Relic Hunter
 • 08:50
  Power Rangers Ninja Steel
  09:15
  Draken: Race naar de rand
 • 06:00
  Joe
  10:30
  Zenderonderbreking
 • 08:45
  The Block NZ
  09:05
  Geen uitzending
 • 08:30
  Geen uitzending
  09:30
  The Bachelor Australia
 • 06:00
  NRJ Get Up
  10:00
  Zenderonderbreking
 • 08:15
  The Doctors
  08:55
  Dr. Phil
 • 08:30
  DIY (do it yourself)
  08:55
  A la carte
 • 08:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 08:00
  al-1-maar-hits
  09:00
  Een Uur Sorry Music
 • 08:34
  Mijn tuin
  08:57
  Wastafel kiezen
 • 08:00
  Studio Vlaams Parlement
  18:00
  De Koepelzaal
 • 07:04
  ATP Madrid & WTA Madrid
  09:45
  Formule 1: GP van Spanje
 • 08:35
  New Tricks
  09:35
  Agatha Raisin
 • 08:05
  Below Deck Mediterranean
  09:00
  Sell This House: Extreme
 • 08:00
  Goedemorgen Nederland
  11:00
  Dionne Dichtbij: Máxima
 • 08:15
  Nieuwsuur
  09:05
  Ik mis je
 • 08:40
  Wickie De Viking
  08:55
  Koekiemonsters eetkar