Dinsdagavond is 'Mijn Restaurant!'-avond bij vtm: wie wint de finale?

maandag 1 juni 2009

Vier maanden nadat vijf duo's de sleutels van een pand kregen dat ze tot een restaurant moesten omtoveren, komen we te weten welk duo 'Mijn Restaurant!' wint. Het wordt of het koppeltje Claudio & Galle met hun restaurant Dell'Anno in Kortrijk of Ann en haar boezemvriend Tom, die in Sint-Truiden restaurant Bigarreaux openhouden.

D


e finale vindt live plaats, met gastpresentatoren Katleen Peeraer en Tim Verheyden in de restaurants in Kortrijk en Sint-Truiden. Rani Deconick zal tijdens de finale het eindresultaat van de stemming krijgen van de gerechtsdeurwaarder en samen met juryleden Christel Cabanier, Dirk De Prins en Peter Goossens met de helikopter naar het winnende restaurant vliegen.

De duo's uit Kortrijk en Sint-Truiden zullen, samen met hun personeel, vrienden en familie, alles live kunnen volgen via de televisieschermen in hun restaurant. En voor ze weten of ze hun eigen restaurant winnen of niet, wordt er dieper ingegaan op het afgelegde parcours van de duo's. Experten, recensenten of het kruim van gastronomisch Vlaanderen zullen de gesprekken in de studio volgen. We zien ook hoe de campagne van de finalisten verlopen is tijdens de laatste slopende dagen.

Daarna weten zij n de trouwe kijkers van 'Mijn Restaurant!' welk duo hun eigen restaurant wint en meteen ook een nieuw leven.

'Mijn Restaurant!' op dinsdag 2 juni 2009, om 19.45 uur een sfeerverslag, om 20.40 uur de finale en om 22.25 uur de ontknoping, telkens bij vtm.


Wie wint volgens jou de finale van 'Mijn Restaurant!'?
Sint-Truiden of Kortrijk?
Stem NU in de ultieme poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
'Bigarreaux in Sint-Truiden wint finale Mijn Restaurant!'
Chaos in Dell'Anno na vertrek keukenteam
Bom ontploft in Kortrijk: keukenteam Dell'Anno stapt op
'Mijn Restaurant!'-finale zorgt voor spanning en stress in Kortrijk
Laatste rechte lijn naar finale 'Mijn Restaurant!'
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers