Dinsdag alles over de 'nosejob' van Maxime Meiland

maandag 15 juni 2020
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2020

In de laatste aflevering van 'Wat wil Maxime?' neemt Maxime je mee in haar ochtend routine, waarin ze vertelt over de reden van haar neuscorrectie. Want 'zo'n 'Meilanden neus', 'die wil je echt niet'.

Op de Chateau gaat Martien de strijd aan tegen loslatend-zelfklevend-tape. Met de nodige lijm en doorzettingsvermogen moet de behangstrip toch blijven zitten. Maar de muur heeft een eigen wil. Gefrustreerd gaat de familie dan maar wijnen.


Martien voelt zich niet lekker - de druk op zijn borst houdt hem 's nachts wakker. Het is in ieder geval geen corona. Montana en Maxime twijfelen nog: is het een gescheurde aorta, dicht geslipte aderen of gewoon een longaandoening? Martien vraagt zich af of het nog gebruikelijk is rouwkaarten te sturen.

'Chateau Meiland' en 'Wat wil Maxime', dinsdag om 20.35 uur op VIJF.


Lees ook:
Groen licht voor vierde seizoen 'Chateau Meiland'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers