'Dierendokters 24/7' volgt de 'veulenbrigade'

dinsdag 26 mei 2020

Rudy is een bokje met Paratuberculose, een ernstige, ongeneeslijke aandoening. Gelukkig doet zijn baasje Joony alles voor zijn dieren.

Celeste is raskat. Een sprong uit het raam is haar niet zo goed bekomen. De operatie aan haar gebroken poot blijkt een stuk moeilijker dan gedacht. Banier Apache is een hengst van 33 jaar oud. Hij heeft een tumor op zijn penis. En ondanks zijn hoge leeftijd besluit zijn eigenaar om hem te laten opereren.


Een van de stallen is als het ware een intensieve zorgafdeling voor veulens. Studenten en dierenartsen vormen de ‘veulenbrigade’ en staan 24 uur op 24 in voor de zorgbehoevende dieren.

'Dierendokters 24/7', woensdag 27 mei om 20.20 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gentbrugge' (foto: Canvas - © VRT 2020)

Joris ontmoet Willy in de oude lokettenzaal onder het station - het best bewaarde geheim van Gentbrugge. Medard stond ooit in de krant als 'Mr. Proper'. Hij raapte jarenlang in zijn straat al het zwerfvuil op. Joris uit de Harmoniestraat blijkt niet alleen dezelfde voornaam te dragen als Joris, ze zijn ook even oud n delen een passie in radio maken. Het leven van Lieselotte liep anders dan oorspronkelijk gedacht. Toch woont ze nu samen met haar jeugdliefde Sam in hun eigen verbouwde huis.

'Gentbrugge', om 21.15 uur op En.

Dossiers