Deze week in 'David'

zaterdag 15 mei 2010

'David' is de derde romantische telenovelle van vtm. De serie vertelt het verhaal van een jongen die vijftien jaar moest overleven op een onbewoond eiland, nadat hij van een boot was gesukkeld tijdens een gezinsvakantie. Een vrouw en haar verloofde vinden de jongen en nemen hem terug mee naar Belgi. Wij geven je graag al de inhouden van aflevering 173 tot en met 177.

Maandag 17 mei 2010: aflevering 173

David beseft dat hij nog nooit heeft geprobeerd te begrijpen waarom mensen bepaalde dingen doen. Sofie hoopt dat dit de laatste stap is die David nodig heeft om hier gelukkig te kunnen zijn. Het geduld van Pieter is echter op. Hij wil dat David naar Antwerpen verhuist en nog liever vandaag dan morgen. Maarten spreekt met Liesbeth over Hermans vraag om de beursschommelingen te analyseren, maar zij houdt het been stijf. Alles is klaar voor de nieuwe tentoonstelling in Lot 40 als plots Sander in elkaar zakt. Tim werkt keihard voor zijn examens, maar het gemis om Robby blijft.

Dinsdag 18 mei 2010: aflevering 174

Pieter en Sofie zullen samen op huizenjacht gaan, maar hij is te laat op de afspraak. Een villa die volledig naar Sofie’s smaak is, wordt hierdoor voor haar neus verkocht. Tim blokt zich te pletter en ondertussen broedt Stijn op een plan om wraak te nemen op hem. Delphine is klaar voor de volgende stap in haar carrière: een talkshow presenteren. Jan gaat aan de slag als klusjesman van de Klaerhouts. Maarten bespreekt met David zijn groot dilemma. Andrea stelt tijdens de stafvergadering haar nieuwe target voor het schizofreniemedicijn voor. Net dan krijgt ze telefoon uit het ziekenhuis.

Woensdag 19 mei 2010: aflevering 175

Herman Klaerhout haalt opgelucht adem wanneer Maarten nu toch bereid is om de beursschommelingen te analyseren. Sander heeft leukemie, maar tot grote wanhoop van zijn lief en zijn moeder weigert hij reguliere medicatie in te nemen. Tim zit met de handen in het haar wanneer hij op YouTube het filmpje ziet waarin het lijkt alsof hij een dealer is. Laura en Quinten keren zich tegen hem en willen zelfs niet naar zijn verhaal luisteren. David is de enige die hem nog gelooft. Sofie ontdekt de blauwe plek op Pieters bil en wil weten hoe hij er aan komt.

Donderdag 20 mei 2010: aflevering 176

Maarten verdiept zich in het beursdossier van Klaerhout Pharmaceutica en ontdekt wie er achter de beursdalingen zit. David volgt de raad van Maarten op en hij wil zijn naam zuiveren door zijn versie van de feiten te vertellen aan de pers. Tim voelt zich alleen op de wereld, maar het telefoontje van Robby doet weer een glimlach op zijn gezicht verschijnen. Bea voelt er veel voor om de biolijn van de hand te doen. Lotte wil dat Andrea haar handen aftrekt van Sander tot hij bereid is reguliere medicatie te slikken. Andrea weigert echter haar zoon aan zijn lot over te laten.

Vrijdag 21 mei 2010: aflevering 177

Pieter wil dat Sofie een groot offer brengt als blijk van haar liefde voor hem. David en Sofie's boompje staat in bloei en hierdoor geraakt hij ervan overtuigd dat alles weer goed komt. Tim kiest duidelijk voor Robby. Herman koopt de biolijn over van Welvapharma. Delphine komt oog in oog te staan met haar concurrente voor de talkshow. Schilder Tom Leffebure verrast David met een bezoek.

'David', elke werkdag om 18.25 uur op vtm.


DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers