Deze week in 'David'

zaterdag 24 oktober 2009

'David' is de derde romantische telenovelle van vtm. De serie vertelt het verhaal van een jongen die vijftien jaar moest overleven op een onbewoond eiland, nadat hij van een boot was gesukkeld tijdens een gezinsvakantie. Een vrouw en haar verloofde vinden de jongen en nemen hem terug mee naar BelgiŽ. Wij geven je graag al de inhouden van aflevering 28 tot en met 32.

Maandag 26 oktober 2009: aflevering 28


De 'zaak David' wordt behandeld bij het OCMW, waar er over zijn toekomst zal worden beslist. Sofie voelt zich in de steek gelaten door Pieter, die zich heel bewust afzijdig houdt. Tim beslist zijn verantwoordelijkheid op te nemen en terug naar school te gaan om te zien hoe het met Laura is.

Dinsdag 27 oktober 2009: aflevering 29

Zowel zuster Rita als Sofie houden een pleidooi om voor David te zorgen. Hij heeft vandaag een persoonlijk gesprek met de sociaal assistent. Hannelore verleidt Pieter, wiens weerstand bijzonder zwak is. De pers krijgt lucht van het feit dat David ondergedoken zat bij de Klaerhouts en dat baart Herman zorgen.

Woensdag 28 oktober 2009: aflevering 30

Davids eerste dag in het huis van de Klaerhouts verloopt niet rimpelloos. Hij ontdekt niet alleen de make-up van Delphine, maar ook de fles cointreau. Het zint Delphine niet dat David alle aandacht krijgt en ze probeert hem belachelijk te maken. Achter de rug van Lotte zoekt Sander een bijjob als taxichauffeur. Bea vangt bot bij Herman.

Donderdag 29 oktober 2009: aflevering 31

Delphine heeft de pers uitgenodigd om kennis te maken met David. Pieter en Hannelore vrijen met elkaar. Tim wil Laura helpen, maar wil geen ruzie met Stijn. Hij probeert de kerk in het midden te houden.

Vrijdag 30 oktober 2009: aflevering 32

Delphine gaat nog een stap verder om haar reportage over David interessanter te maken. Sofie weet niet wat ze moet geloven van het verhaal dat Pieter het was die Hannelore heeft verleid. Terwijl Sander met zijn Actiewereldcomité plannen beraamt om David voor hun campagnes te gebruiken, gaat Andrea op bezoek bij Lotte. Tim vindt het erg om Laura te zien lijden, maar hij heeft het toch moeilijk om haar in het openbaar te blijven verdedigen.

'David', elke werkdag omstreeks 18.25 uur op vtm.

DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluwť en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers