De nieuwe filmreleases van de week in '@TheMoviezz'

maandag 7 november 2016

'@TheMoviezz' op PRIME Star ging op setbezoek bij 'Uitschot', ofte de tweede 'Crimi Clowns'-film, en sprak oa. met Luk Wyns en Manou Kersting.

PRIME had een exclusief gesprek met Oscarwinnares Alicia Vikander over haar rol in het romantische drama 'The Light Between Oceans' waarin ze schittert aan de zijde van haar lief Michael Fassbender.


Tien jaar na 'Apocalypto' keert Mel Gibson terug naar de regisseursstoel met het oorlogsdrama 'Hacksaw Ridge' waarin Andrew Garfield een Amerikaanse legerdokter vertolkt die weigerde om te moorden en wapens te dragen. En verder hebben we het nog over de Vlaamse jeugdfilm 'Isra en het Magische Boek' én over 'Réparer les Vivants', een Frans drama over hoe de dood van de ene het leven van een andere kan redden.

'@TheMoviezz', dinsdag 8 november om 20.30 uur op PRIME STAR. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers