De jury doorstaat doodsangsten in 'Belgium's Got Talent'

donderdag 23 september 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Op vrijdag 24 september zijn juryleden An Lemmens, Davy Parmentier, Ruth Beeckmans en Bart Peeters klaar voor een nieuwe lading acts in 'Belgium's Got Talent'. En die beloven spektakel voor de jury, zowel van achter de desk als op het podium zelf...

Voor de eerste act komt trialbiker Emile (22 jaar uit Brugge) met gierende banden het podium opgereden. Hij verbaast iedereen met zijn verrassende motorstunt, maar het wordt pas echt gevaarlijk wanneer hij de juryleden uitnodigt om hem te assisteren. Hij zal proberen om met zijn motorfiets over de vier juryleden tegelijk heen te springen zonder daarbij iemand te raken. Met knikkende knieën gaan An, Davy, Ruth en Bart het podium op. 'Ik kan dit niet aan, ik heb zoveel schrik', schreeuwt An. 'We moeten blijven ademen!', reageert Bart.Ook Papi Flex (27 jaar uit Ardooie) jaagt de jury de stuipen op het lijf. Hij reisde al heel de wereld rond met zijn act, maar is nu voor het eerst te zien in België. Papi kan zijn lichaam in de meest onmogelijke posities wringen en dat zorgt vooral bij An voor de nodige emoties: 'Ik was de hele tijd bang dat hij naar mij zou komen!' En ook Ruth is erg onder de indruk: 'Ik was echt naar een buitenaards wezen aan het kijken.' Gevoelige kijkers wees gewaarschuwd!

Aan originaliteit geen gebrek: nu vrijdag maakt Colette, beter bekend als ‘De Zandmuze’ (63 jaar uit Brasschaat), live kunstwerken in zand. Op het nummer van ‘Hijo De La Luna’ brengt ze de ‘legende van de maan’ tot leven. Iets wat op veel enthousiasme kan rekenen bij Davy: 'Jij katapulteert me echt terug naar mijn kindertijd. Ik heb al heel veel mooie dingen gezien, maar zoiets als dit nog nooit!'

Deze kandidaten maken hun opwachting op het podium van 'Belgium’s Got Talent':

- Lianna (15 jaar uit Mol). Belgisch kampioene ritmische gymnastiek Lianna traint 25 uur per week met haar hoepel en dat werpt zijn vruchten af. 'Als dit geen topsport is, dan weet ik het ook niet meer', klinkt het bij Ruth.
- TNT crew (19 - 30 jaar uit Deinze). TNT nam al eens deel aan 'Belgium's Got Talent' en stootte toen door naar de finale waar ze nipt verloren van Baba Yega. Ze zijn uit op revanche, en hoe! Deze keer brengen de acrobaten iets nieuws mee en gaan ze vol voor de winst.
- Katrien (28 jaar uit Bree). Katrien komt een liedje uit de Kleine Zeemeermin zingen en is helemaal verkleed als Ariel. Ze hoopt de jury te overtuigen met haar zangtalent.
- De Toâpe Geraapte (38 - 57 jaar uit Torhout). Zo zot zag je een fanfare nog nooit. Een samenraapsel van muzikanten noemen ze zichzelf. Deze bende leerkrachten en boekhouders zetten de studio op stelten.
- Sally Monella (28 jaar uit Antwerpen). Sally is een dragqueen die live zingt. Met haar versie van ‘Mack the Knife’ wil ze de jury omver blazen.
- Made2move (11 - 44 jaar uit Wetteren). Bestaan er super strakke dansgroepen in Vlaanderen? Jazeker! An gaat helemaal uit haar dak bij de explosieve moves van deze danscrew uit Wetteren.
- Tiany (12 jaar uit Westerlo). Tiany brengt haar ‘paard’ Snow mee voor een wel heel verrassende act… 'Ik heb dit nog nooit in mijn leven gezien', klinkt het bij An.
- Zoe Bizoe (32 jaar uit Gent). Burlesque artieste Zoe transformeert zichzelf in een paradijsvogel om dan haar pluimen één voor één te verliezen, letterlijk. Ze haalt jurylid Davy op het podium die van heel dichtbij getuige is van deze komische stripact die werkelijk niets aan de verbeelding overlaat.

Ook tijdens deze vierde auditieaflevering kan de kijker één Golden Buzzer uitdelen via VTM.be en die act vanuit de woonkamer rechtstreeks naar de shows katapulteren. Daarnaast hebben juryleden Ruth Beeckmans en Bart Peeters en ook hosts Koen Wauters en Laura Tesoro hun Golden Buzzer nog achter de hand. Wie gaat er deze keer met de Golden Buzzer aan de haal?

'Belgium's Got Talent', vrijdag 24 september om 20.35 uur bij VTM.

Belgium's Got Talent op tv
Vrijdag 29 oktober 2021 om 20u35  »
VTM
Tweede studioshow van dit seizoen. De kandidaten proberen de juryleden en televisiekijkend Vlaanderen zoveel mogelijk te entertainen. Wie van hen stoot door, en wie moet de arena verlaten?
Zaterdag 30 oktober 2021 om 16u10  »
VTM
Tweede studioshow van dit seizoen. De kandidaten proberen de juryleden en televisiekijkend Vlaanderen zoveel mogelijk te entertainen. Wie van hen stoot door, en wie moet de arena verlaten?
Vrijdag 5 november 2021 om 20u35  »
VTM
Derde studioshow van dit seizoen. De kandidaten proberen de juryleden en televisiekijkend Vlaanderen zoveel mogelijk te entertainen. Wie van hen stoot door, en wie moet de arena verlaten?
Zaterdag 6 november 2021 om 16u00  »
VTM
Derde studioshow van dit seizoen. De kandidaten proberen de juryleden en televisiekijkend Vlaanderen zoveel mogelijk te entertainen. Wie van hen stoot door, en wie moet de arena verlaten?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 10:00
  Radio 2 op één
  12:00
  Herfstbeelden
 • 10:00
  Ketnet Junior
  19:05
  Brian Cox's adventures in space and time
 • 10:25
  De avonturen van Bibi & Tina
  10:50
  Paf de hond
 • 09:45
  Geen Uitzending
  11:50
  Echte verhalen: De buurtpolitie
 • 10:00
  Keeping Up With the Kardashians
  10:40
  Geen uitzending
 • 01:00
  Verwacht op VTM 3
  11:05
  Sturm der Liebe
 • 00:55
  Geen Uitzending
  11:25
  Magnum
 • 10:25
  Kong - Koning van de Apen
  10:45
  Trolls: The Beat Goes On!
 • 06:00
  Joe
  10:30
  Zenderonderbreking
 • 09:30
  Geen uitzending
  11:30
  Sports Late Night
 • 09:55
  Geen uitzending
  10:30
  Masterchef
 • 10:00
  LOOP Play6
  11:25
  The Fresh Prince Of Bel-Air
 • 10:10
  E.R. - Emergency Room
  11:55
  Unforgettable
 • 10:00
  In de Mix (magazine Njam)
  10:30
  Het Weekmenu - reeks 2
 • 10:00
  Herhalingslus
  13:00
  Z-Extra Meet the CEO of the future (PWC)
 • 10:00
  Léééf !
  13:00
  al-1-maar-hits
 • 10:15
  Mijn tuin
  10:40
  Hangtoilet plaatsen 1
 • 10:00
  Onderzoekscommissie PFOS - De Koepelzaal
  18:00
  De Koepelzaal
 • 10:15
  Everton - West Ham
  14:00
  ATP Wenen
 • 10:10
  Agatha Raisin
  12:10
  Father Brown
 • 10:20
  Tiny House Hunting
  10:50
  Storage Wars
 • 10:14
  Nederland in beweging
  10:29
  NOS Journaal (ochtend)
 • 10:24
  Nieuwsuur
  11:00
  NOS Journaal
 • 10:23
  Olivia
  10:34
  Ernest & Celestine