De highlights van Q2

vrijdag 4 januari 2019

Op zondag 6 januari om 22.55 uur zendt Q2 het tweede seizoen van 'Taken' met Clive Standen uit. Bryan Mills (Standen) zit ondertussen in een geheime Mexicaanse gevangenis en onderneemt een ontspanningspoging.

Ook 'From Dusk Till Dawn' is terug met een tweede seizoen, op maandag 7 januari om 23.05 uur. In de horrorserie zijn we drie maanden verder en zijn de Gecko Brothers nog steeds op de vlucht na de bevrijding van Santanico uit de Titty Twister.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers