'Buren': week 49 - PREVIEW

zondag 2 december 2018

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


 

Deze week in 'Buren':

Maandag 3 december 2018 - aflevering 7699
Hamish richt zijn pijlen op Sheila, en met succes. Maar dan komt Louise roet in het eten gooien. Yashvi's eerste werkdag begint veelbelovend, maar haar nonchalance breekt haar uiteindelijk toch weer zuur op. Wanneer Amy erin slaagt media-aandacht te krijgen voor het wellnesscentrum, wil Shane van de gelegenheid gebruik maken om zijn grasmachine te promoten. Maar dat loopt faliekant af...

Dinsdag 4 december 2018 - aflevering 7700
Elly voelt zich onzeker in haar relatie met Mark en neemt op aanraden van Susan een hartverscheurende beslissing. Maar is het wel de juiste? Shane moet de gevolgen dragen van zijn stunt met zijn grasmaaier, en die zijn niet min. Jack en Dipi confronteren Yashvi met het verdwenen geld en hechten weinig geloof aan haar verhaal, tot Ben met een verrassende verklaring komt aanzetten.

Woensdag 5 december 2018 - aflevering 7701
Terese wordt overmand door schuldgevoelens over haar misstap met Paul en vraagt Susan om raad. Maar ze krijgt niet de reactie waarop ze had gehoopt. Paige wordt hard aangepakt door zowel Elly als Mark. Kan ze dit nog rechtzetten? Elly wil haar zorgen even vergeten en gooit zich samen met Leo in de cocktails, wat uiteraard al snel uit de hand loopt. Staat Leo's relatie met Mishti al op de helling voor ze goed en wel begonnen is?

Donderdag 6 december 2018 - aflevering 7702
Susan moedigt Gary aan om Terese te vragen of ze echt wel met hem wil trouwen, wat hem ertoe aanzet om nog eens alles uit de kast halen. Kan hij haar overtuigen dat ze voor elkaar gemaakt zijn? Of bezwijkt Terese alsnog onder de druk van haar geweten? Hamish probeert een wig te drijven tussen Tyler en Mark, maar dat is moeilijker dan verwacht. Dipi waarschuwt Mishti voor het schimmige verleden van Leo.

Vrijdag 7 december 2018 - aflevering 7703
Sonya en Toadie boeken vooruitgang, mede dankzij de relatietherapie. Maar wanneer Sonya en Sam elkaar tegen het lijf lopen en overmand worden door nostalgie, komt alles weer op de helling te staan. Steph en Jack zoeken een evenwicht in de verwachtingen die ze hebben over hun relatie, maar dat blijkt niet simpel te zijn. En Hamish is erin geslaagd spanningen te creëren tussen Tyler en Mark. Tyler overweegt zelfs zijn familienaam te veranderen...

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.40 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers