'Buren': week 48 - PREVIEW

zondag 25 november 2018

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


 

Deze week in 'Buren':

Maandag 26 november 2018 - aflevering 7695
Paige moet machteloos toekijken hoe Elly haar slag slaat bij Mark. Zal hun vriendschap dit overleven? Yashvi denkt dat haar plan geslaagd is en dat ze Ben heeft geholpen, maar is dat wel zo? Steph krijgt van de bank geen lening om Paul en Leo hun deel van het hotel te kopen en het om te toveren tot een wellnesscenter en roept de hulp in van Amy. Misschien kan zij Leo overtuigen om Steph een gunst te verlenen zodat ze haar plannen alsnog kan uitvoeren?

Dinsdag 27 november 2018 - aflevering 7696
Hamish wil dat Tyler zijn leven in Erinsborough achter zich laat en met hem meekomt, maar Tyler wil zijn vriendin en zijn job niet verliezen. Hamish besluit dan maar drastische maatregelen te nemen. Amy's plan om Mishti en Leo te koppelen draait uit op een fiasco. Yashvi doet er alles aan om haar vriendschap met Ben te redden, maar heeft hij daar wel zin in?

Woensdag 28 november 2018 - geen uitzending
WK hockey

Donderdag 29 november 2018 - aflevering 7697
Tyler voelt zich schuldig over wat Amy is overkomen en wil zijn boot verkopen in de hoop haar financieel te kunnen steunen. Maar dat is niet wat Hamish in gedachten had. Toadie kan het goed vinden met zijn therapeut Sam en legt zijn hart bloot bij hem. Maar is Sam wel te vertrouwen? Een bezorgde Susan wil dat Terese en Gary zich voorbereiden op hun huwelijk, maar Terese heeft andere dingen aan haar hoofd.

Vrijdag 30 november 2018 - aflevering 7698
Terese laat zich ook in haar professionele leven leiden door haar schuldgevoelens over wat er met Paul is gebeurd. Over een week trouwt ze met Gary. Vertelt ze hem de waarheid of niet? Sonya vertelt Steph wie Sam echt is. Ondertussen heeft Toadie opnieuw een productieve therapiesessie met hem, waarbij Sam hem adviseert afstand te nemen van Sonya en zich te focussen op zijn problemen. Is dit een stap terug in hun hereniging?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.40 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers