'Buren': week 41 (2020) - PREVIEW

zondag 4 oktober 2020

Vier keer 'Buren' op En deze week. Dat is lang geleden. Benieuwd naar wat er gaat gebeuren? Lees onze preview, dan ben je helemaal mee!

Maandag 5 oktober 2020 - aflevering 8087
Slaagt Shaun erin om Elly haar verklaring te laten veranderen? En wat betekent dat voor het vonnis van Finn? De Kennedy's komen alvast voor een aartsmoeilijke keuze te staan die ook gevolgen zal hebben voor de relatie van Ned en Bea. Sheila confronteert Kyle met de brief van Georgia. Hij smeekt haar om niks te zeggen aan Gary, maar om haar te overtuigen zal hij nog een stapje verder moeten gaan. En dat ten koste van de gevoelens van Chloe.


Dinsdag 6 oktober 2020 - aflevering 8088
De buren zijn niet opgezet met de beslissing van de Kennedy's om Finn in huis te nemen. Het is vooral een zware dobber voor Ned, die met lede ogen aanziet hoe zijn vriendin een huis moet delen met haar kwaadaardige ex. Elly moet de gevolgen dragen van haar egoïstische beslissing, en dat gaat ten koste van haar gezondheid. Toadie keert terug uit de Verenigde Staten en wordt meteen geconfronteerd met een aantal pijnlijke zaken.

Woensdag 7 oktober 2020 - geen uitzending
Wielrennen: Brabantse Pijl

Donderdag 8 oktober 2020 - aflevering 8089
Ned vreest dat Finn een wig zal drijven tussen hem en Bea, maar Bea verzekert hem dat dat niet zal gebeuren. Wat ze niet weet, is dat Finn effectief gevoelens voor haar heeft. Een goedbedoelde poging van Finn om de buren voor zich te winnen, heeft mogelijk desastreuze gevolgen. David geeft zijn carrière een verrassende wending. Toadie neemt in een vlaag van woede een irrationele beslissing. Kan Susan hem op andere gedachten brengen?

Vrijdag 9 oktober 2020 - aflevering 8090
De Kennedy's proberen iedereen in allerijl te waarschuwen voor de scheermesjes in het fruit, maar voor sommige buren is het te laat. Uiteraard wordt Finn met de vinger gewezen, maar de Kennedy's zijn vastberaden om het tegendeel te bewijzen. Terese laat Paul beloven dat hij zich zal gedragen op het verlovingsfeest van Gary en Amy, maar ze weet niet dat hij ondertussen een wansmakelijke deal probeert te sluiten met Chloe.

'Neighbours', maandag 28 september om 16.50 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een clint bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een clint in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers