'Buren': week 11 (2019) - PREVIEW

zondag 10 maart 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 11 maart 2019 - aflevering 7763
Aaron is radeloos: hoe kan hij David ervan overtuigen dat hij geen gevoelens heeft voor Rory? Ondertussen stort David zijn hart uit bij Paul, en die gooit maar wat graag nog wat olie op het vuur. Toadie heeft slecht nieuws voor Tyler: de kans is groot dat hij veroordeeld zal worden. Piper kan het niet langer aanzien en schakelt Ben in voor een wel heel riskant plan. En Dipi belooft Sheila te helpen bij het terugwinnen van Clive.

Dinsdag 12 maart 2019 - aflevering 7764
Xanthe wil niet weten van Pipers wanhopige plan om Tyler uit de gevangenis te houden en zet haar met beide voeten op de grond. Jimmy wil Kirsha een smartwatch cadeau doen en moet dus aan geld zien te komen. Het ziet ernaar uit dat hij zichzelf een hoop problemen op de hals zal halen... Sheila wil het hart van Clive opnieuw veroveren en daar is de bouw van de nieuwe ziekenhuisvleugel een ideaal excuus voor.

Woensdag 13 maart 2019 - aflevering 7765
Steph komt terug van vakantie en kijkt ernaar uit om Jack terug te zien. Maar wanneer hij haar duidelijk maakt dat hij liever tijd spendeert met zijn zoon, begint ze te twijfelen aan zijn gevoelens voor haar. Leo wil Shane helpen bij de verkoop van zijn generator, maar zijn goede bedoelingen hebben helaas een omgekeerd effect. Paul beschuldigt Xanthe van diefstal, niet wetende dat hij eigenlijk zijn eigen kleinzoon op het matje zou moeten roepen.

Donderdag 14 maart 2019 - aflevering 7766
Piper neemt een bijzondere vlog op om Tyler op te peppen, maar de reacties erop lopen uit de hand en al snel blijkt dat ze de situatie meer kwaad dan goed heeft gedaan, met mogelijk zware gevolgen voor Tylers rechtszaak. De spanningen tussen Leo en Dipi bereiken een spectaculair hoogtepunt, terwijl Shane een moedige beslissing neemt. Jack en Paige kiezen peetouders voor Gabe. Een vanzelfsprekende beslissing voor Jack, maar iets minder evident voor Paige...

Vrijdag 15 maart 2019 - aflevering 7767
Piper vreest dat haar video de doodsteek wordt voor Tylers rechtszaak en Terese probeert de meubelen te redden door een deal te sluiten met Tim Collins. Maar zal dit volstaan om Tyler uit de gevangenis te houden? Aaron wil er alles aan doen om zijn relatie met David te redden, maar Rory blijft roet in het eten strooien. Sonya krijgt slecht nieuws uit de Verenigde Staten, en dat op Nells eerste schooldag.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers