'Buren': week 10 (2019) - PREVIEW

zondag 3 maart 2019

Vanaf deze week staat je dagelijkse portie 'Buren' wat vroeger op het programma. De Australische soap wordt voortaan uitgezonden voor de herhaling van 'Flikken'. De bezoekjes aan Ramsay Street starten nu al om 16.50 uur. Lees alvast onze preview om helemaal mee te zijn.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 4 maart 2019 - aflevering 7759
David wil meer te weten komen over Rory en schakelt de hulp in van Amy. Rory op zijn beurt doet er alles aan om meer tijd te kunnen doorbrengen met Aaron. Gary kan zich niet verzoenen met het feit dat Xanthe en Ben hun relatie naar het volgende niveau willen tillen. Zijn acties hebben echter desastreuze gevolgen. Na enkele nieuwe tegenslagen ziet Shane eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Heeft hij nu toch een investeerder gevonden voor zijn generator?

Dinsdag 5 maart 2019 - geen uitzending
Sporza Wielrennen: Ronde van het Hageland

Woensdag 6 maart 2019 - aflevering 7760
Gary werkt zichzelf en iedereen rond hem in de nesten. Terese ziet zich dan ook verplicht drastische maatregelen te nemen. Shane voelt zich compleet waardeloos na de zoveelste teleurstelling en besluit zijn zorgen weg te drinken. Maar daar zal hij de volgende ochtend spijt van krijgen. Mishti's veeleisende nieuwe job zorgt voor spanningen in haar privéleven.

Donderdag 7 maart 2019 - aflevering 7761
Tijdens een verhit spelletje croquet slaan de stoppen bij Jack door en de spanningen tussen hem en Mark bereiken het kookpunt. Dipi is niet te spreken over de acties van Mishti, maar voor Shane is het een wake-upcall: hij wil zich vanaf nu voltijds storten op zijn uitvindingen. Kan hij Dipi overtuigen hem die kans te geven? Toadie en Sonya betrappen Paul en Leo op schijnbaar duistere zaakjes. Wat voert Paul nu weer in zijn schild?

Vrijdag 8 maart 2019 - aflevering 7762
David is het stilaan beu dat Aaron hem constant laat staan om met Rory op te trekken, maar besluit hem toch nog een kans te geven door op te dagen op een auditie. Maar daar komt aan het licht wat er in Parijs is gebeurd. Overleeft hun relatie dit zoveelste obstakel? Piper krijgt de kans om aan de andere kant van het land te gaan studeren. Maar kan ze haar familie en vrienden nog eens achterlaten? Mark en Jack proberen eindelijk hun geschillen bij te leggen.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers