Acteur Johan ontmaskerd en verlaat 'Big Brother'-huis

woensdag 9 mei 2007

Gisteren stond het 'Big Brother'-huis op z'n kop. Het begon allemaal met een nieuwe acteeropdracht voor Johan. Zoals vorige maandag al duidelijk werd in 'de live' wordt deze week de laatste week van de 2 acteurs – Johan en Nathalie – in het 'Big Brother'-huis. Gisteren begon Johan aan een nieuwe opdracht om het agressieve gedrag van zijn personage ten top te drijven.

H


ij voegde gisterennamiddag de daad bij het woord. Hij eiste bekentenissen van één van de vrouwelijke bewoners in verband met de reden voor het afgekondigde noodrantsoen. Toen die er niet kwamen, trok hij met een schaar in de ene hand en enkele lievelingskledingstukken en –accessoires van de dames in de andere naar de slaapkamer. Hij aarzelde geen moment om alles aan flarden te knippen. Zelfs de 'Chinese extensions' van Veronique moesten eraan geloven.

De groep reageerde furieus en eiste dat Johan meteen het Huis zou verlaten. Maar Big Brother stuurde hem naar de 'dark room' en dat vonden de bewoners niet streng genoeg. Ze eisten zijn onmiddellijke vertrek. Vervolgens begonnen ze te rebelleren en bestormden ze de loft. 's Avonds werd hen meegedeeld dat Johan het huis inmiddels had verlaten. Maar dat geloofden ze niet meteen...

Acteur Johan Albert heeft inmiddels ook daadwerkelijk het Huis verlaten. De bewoners zullen pas in 'de live' van maandag 14 mei de definitieve bevestiging krijgen dat hij effectief een acteur was en ze komen pas dan alle details te weten over zijn rol en zijn verblijf.

De schijnwerpers zijn hiermee voor de rest van de week volledig op actrice Nathalie gericht. Hoe lang houdt zij het nog vol? De druk is groot, want enkele bewoners hebben zo hun vermoedens over haar. Slaagt zij erin hun aandacht van die speculaties af te wenden? Redt ze het tot maandag of niet?

Bekijk HIER de woede-uitbarsting van Johan!

'Big Brother', donderdag 10 mei 2007 om 20.35 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers