Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Penne met venkel, tomaat, kappertjes en ansjovis
Een snelle en smakelijke pasta met ansjovis, venkel en tomaat.
Dinsdag: Provençaalse gehaktballetjes met rijst
Gebakken gehaktballetjes in Provençaalse saus.
Woensdag: Sushi met omelet, jonge prei en groene asperges met misodressing
Een hapje met Japanse en Belgische invloeden: sushi met ei, prei, asperges en miso.
Donderdag: Kabeljauw met parmezaanpuree, zeekraal en beurre blanc met tomaat
Witte vis met parmezaanpuree, gestoofde zeekraal en een botersaus met tomaat.
Vrijdag: Pavlova met vanille-ijs, slagroom en aardbeien
Eiwitschuimpjes opgevuld met ijs, vanilleslagroom, aardbei en afgewerkt met een coulis van aardbeien.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.
Dagelijkse kost op tv
Vrijdag 17 januari 2025 om 12u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Vrijdag 17 januari 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Zaterdag 18 januari 2025 om 00u00 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Donderdag 16 januari 2025 om 12u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Donderdag 16 januari 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.