Koen Krimson, Zohra Meskens en Fabio Van Geel flitsen terug naar 1996 in 'Wat Een Jaar!'

woensdag 13 januari 2021
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Donderdag 14 januari keren gastheer Koen Wauters en teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel terug naar 1996 in 'Wat Een Jaar!'. In dat jaar komen 300.000 mensen op straat tijdens De Witte Mars in Brussel, wint Luc Van Lierde als eerste Europeaan de Ironman Hawaï met een recordtijd en gaat iedereen uit de bol op 'Lift U Up' van 2 Fabiola.

Voor de gelegenheid kruipen Koen, Nathalie en Jonas daarom in de huid van Pat Krimson, Zohra en danser Fabio Ponente. Het trio krijgt bezoek van Bartel Van Riet, die op zijn 14 jaar al de liefde voor de natuur in zich had, en actrice Liesa Naert, die als 14-jarige haar eigen kleren maakte.


Bekijk de video van Koen Krimson, Zohra Meskens en Fabio Van Geel hier:


In 'Wat Een Jaar!' komt ook Yves De Wolf langs, die in 1996 het nieuws haalde. Yves kreeg in dat jaar een speciaal cadeau voor zijn 29ste verjaardag, dat hem bijna fataal werd. Aan Nathalie, Jonas, Bartel en Liesa om te raden waarom Yves een nieuwsitem was in 1996.

'Wat Een Jaar!', donderdag 14 januari om 20.40 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers