Eerste twee reizen in 'Blind Date': hoe gaat het nu met Mattijs & Enya en Laura & Jens?

dinsdag 12 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

In de eerste aflevering van de fonkelnieuwe 'Blind Date' zagen de VTM-kijkers hoe 'prooien' Enya en Jens naast de legendarische wand mochten gaan staan om 'jagers' Mattijs en Laura voor de eerste keer te zien.

Nadien vertrokken beide koppels op vakantie naar Marrakesh. In de tweede aflevering komen Mattijs, Laura en hun uitverkorenen terug om Nathalie Meskens te vertellen hoe hun reis samen is geweest en hoe het nu verder gaat.


In de tweede aflevering van 'Blind Date' proberen opnieuw drie 'prooien' om de 'jager' voor zich te winnen. Zo proberen truckchauffeur Arnoud (25, Leke - West-Vlaanderen), sales advisor Gilles (28, Waasmunster - Oost-Vlaanderen) en interieurarchitect Nicolas (26, Oostrozebeke - West-Vlaanderen) het hart te veroveren van de 25-jarige tandartsassistente Justine uit Laarne (Oost-Vlaanderen). De job van Justine weerspiegelt op haar type man, want een gezond gebit vindt ze een must. Te veel opscheppen vindt ze dan weer een afknapper. In de nieuwe, tweede ronde 'Ik heb een cadeautje bij' halen Arnoud, Gilles en Nicolas alles uit de kast met een persoonlijk voorwerp. Zo haalt Nathalie een Samson & Gert-krant, een gitaar en een maquette tevoorschijn. Nicolas heeft nog een extra troef in petto, want hij blijkt verre familie van Niels Destadsbader te zijn.

'Blind Date', woensdag 13 februari om 21.15 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers