TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop leest een boek terwijl Lui ondertussen een dutje doet. Plotseling hoort Plop het gezoem van een mug. Het geluid irriteert hem zo erg, dat hij met zijn boek naar de mug gaat slaan.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Kwebbel heeft in het bos een oude zaag gevonden. Ze heeft nog meer rommel gezien en samen met haar vrienden zal ze het woud helemaal schoonmaken. Lui vindt een oud matras. Hij kan niet aan de verleiding weerstaan om even te gaan liggen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Plop is zijn ochtendgymnastiek aan het doen als Kwebbel en Klus op bezoek komen. Ze willen graag een optreden geven. Lui zal het doek opentrekken, maar dat is te vermoeiend voor hem en hij valt in slaap. Het touw glipt uit zijn handen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Kwebbel heeft zelf een standbeeld gemaakt dat ze aan haar vrienden laat zien. Klus vindt het maar een lelijk beeld en hij besluit de rest te laten zien dat hij binnen een half uur een heel mooi standbeeld kan maken.
«
»
06:30 Moominvalley
De Moomins komen aan op een klein, verlaten eiland met een oude vervallen vuurtoren. Moominpapa gaat voortvarend aan de slag om van alles te bouwen, maar de lamp ontsteken lukt hem maar niet. Moominmama mist ondertussen haar tuintje.
«
»
06:50 De avonturen van K3
De meiden van K3 zijn in Polynesië voor een optreden op het wereldkampioenschap surfen, waar ook Dwayne en Dee Dee aan deelnemen.
«
»
07:00 Flin & Flo
Flo wil een dutje doen, maar dat is helemaal tegen de zin van Flin. Die wil iets leuks doen. Hij kietelt Flo met een veertje tot hij toegeeft en besluit om een verhaal te vertellen. Flo vertelt over de Kieteldraak Tikkel.
«
»
07:10 Flin & Flo
Flin wil vanalles: een paar nieuwe handschoenen, een mooi boek en een nieuwe badeend. Hij vindt dat Flo hem dat zomaar moet geven. Wanneer die weigert, wordt Flin boos, want hij wil het nu. Flo vertelt over draak Ochos, de draak die alles zag.
«
»
07:20 K3 Roller Disco
Marthe heeft één van de bekendste youtubers van het moment uitgenodigd. Als hij een filmpje maakt over de Roller Disco kan dat voor meer succes zorgen. Maar niemand weet hoe hij eruitziet, aangezien hij nooit zelf verschijnt in zijn vlogs.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke onderzoeken de verdwijning van een wielertoerist en de diefstal van een tractor. Tot hun verbazing vinden ze een verband tussen beide zaken. Een winkeldetective wordt neergestoken.
«
»
08:10 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:20 Draken: Reddingsrijders
Cutter krijgt de kans om een 'moeder' te worden wanneer een pas uitgekomen draak een band met hem krijgt, en ze zullen allebei nodig zijn om de anderen uit een verwarde puinhoop te halen.
«
»
08:40 Maya de Bij
De wespen gebruiken een verhaal om iedereen uit de korf te lokken en alle honing te stelen.
«
»
08:55 De avonturen van K3
De meiden van K3 zijn in Polynesië voor een optreden op het wereldkampioenschap surfen, waar ook Dwayne en Dee Dee aan deelnemen.
«
»
09:05 Trolls: The Beat Goes On!
Dr. Maanbloem krijgt een spoedcursus in gekkigheid, omdat de trollen bang zijn om naar de dokter te gaan. Knoest probeert verkozen te worden tot vrijwilliger en wil daarom bewijzen dat hij geen mopperkont is.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
TE:200 Chef-kok Sofie Dumont bereidt een smakelijk gerecht in haar gezellige keuken. Van klassieke tot gezonde gerechten en van voorgerechtjes tot dessertjes: alles komt aan bod in 'De Keuken van Sofie'.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Familie
Jan voelt zich schuldig over wat er is gebeurd. Vanessa wil weten wie de persoon is voor wie Mathias hun relatie op het spel heeft gezet.
«
»
12:20 Milo
Andrea zegt dat de pesterijen van Lou geen invloed zullen hebben op het resultaat van de inspectie. Milo helpt Hilde met de administratie en stuit op een lijst die ze niet kan thuisbrengen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Véronique lucht haar hart bij Iris en ook Peter neemt haar in vertrouwen. Inez maakt haar moeder Gloria duidelijk dat ze open kaart moet spelen tegen Peter.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Jan dwingt Eric ontslag te nemen. Nelleke heeft alle hoop opgegeven om Vera ooit nog terug te zien. Alberts neemt een nieuwe arts aan om Victor te vervangen. Maar deze vervanger blijkt iemand die mannen erg superieur acht aan vrouwen.
«
»
15:30 White Collar
Peter en Neal gaan op zoek naar de waarheid over de misdaad die Neals vader gepleegd heeft. Neal gaat undercover om een lid van de Ierse maffia in de val te lokken.
«
»
16:45 Blind getrouwd
Jorina en Jidse vieren de liefde als kersvers koppel, omringd door hun dichtste vrienden en familie. We maken vandaag kennis met Britt en Jonas.
«
»
18:25 Milo
Hilde breekt definitief met Lou, die daarna zijn verdriet wegdrinkt en wraak wil nemen. Milo is zenuwachtig voor de opnames en arriveert te vroeg in de studio.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Voor Vanessa is het duidelijk dat zij voor Mathias altijd tweede keuze is geweest. Lars trekt een muur op en sluit zich ook op het werk af voor Stefanie.
«
»
20:40 Kotmadam Sarafian
Lorelei vindt steeds beter haar plek in de groep en daardoor valt de afwezigheid van Bram des te meer op. Vooral voor Delphine is deze situatie moeilijk en ze trekt naar Barbara voor goede raad.
«
»
21:50 Alloo bij de Verkeerspolitie
TE:10 Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
23:00 Chicago Med
Zola neemt het heft in eigen handen als de verzekeringsmaatschappij niet meewerkt. Daardoor brengt ze Crockett in een lastig parket. Charles helpt een depressieve man en Hannah heeft een aparte date.
«
»
00:00 Erfgenaam Gezocht
Axel Daeseleire ontdekt dat het huis van Roger Goethals, dat een grote erfenis leek te beloven, voor heel weinig geld is verkocht. Dit resulteert in een bescheiden erfenis voor Josine. In de zaak van Lucienne Courtin is er beter nieuws.
«
»
01:10 White Collar
Peter en Neal gaan op zoek naar de waarheid over de misdaad die Neals vader gepleegd heeft. Neal gaat undercover om een lid van de Ierse maffia in de val te lokken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers