TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een magische lampenkap van zeilschepen en een theater van dansende grootvaders klokken.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Op het strand wil Casper met Simon spelen, maar in plaats daarvan irriteert hij hem. Hij vernielt zijn vlieger en laat zijn broer in het water vallen. Als klap op de vuurpijl vernielt hij de zandkastelen die Simon en Maëlle hebben gebouwd.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt, maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
«
»
06:30 Odo
Het is tijd voor het jaarlijkse Appel Festival, maar alles gaat mis en Reggie de Vos krijgt de schuld. Odo wil bewijzen dat zijn vriend eigenlijk onschuldig is.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu en Barnaby vinden een kartonnen doos maar worden het niet eens over hoe ze ermee gaan spelen.
«
»
06:40 Monty & Co
Als Gabriella's lievelingstiara zoekraakt, is ze van streek. Nadat Monty hem heeft gevonden en lof krijgt, zet hij een Verloren Voorwerpen op. Maar als niet genoeg voorwerpen verdwijnen, helpt Monty ze een handje.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy gaan op zoek naar de ouders van een babyvogeltje dat uit het nest valt.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Op een bloedhete zomerdag in Bumperdijk horen Cory en zijn vriendjes het bekende deuntje van de ijscokar. De kinderen volgen het geluid en kijken uit naar de zoete, verkoelende traktatie.
«
»
07:15 Saïd & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de föhn van mevrouw Groen. Saïd wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Saïd een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een date, maar dan merkt ze dat ze een pukkel heeft op haar voorhoofd. Oh nee. Ze probeert vanalles om de pukkel te verbergen, maar niets dat werkt. Tot overmaat van ramp krijgt ze in haar gezicht uitslag van een zalfje.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer de Burgemeester hoort dat er een anonieme inspecteur langskomt bij Samson en Marie om een ster uit te delen aan het ijssalon, besluit hij zich te verkleden om op die manier aan gratis ijs te raken. Dat loopt niet helemaal snor.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Slippy neemt iedereen mee op een spectaculaire sterrenbeeldensafari met zijn ruimtefonkelaar.
«
»
07:45 De Smurfen
Hippe Smurf en Kleermakersmurf willen een nieuwe outfit ontwerpen voor de Smurfen: witte broeken en mutsen zijn zo uit! Maar door hun verschillende visies wordt het een wedstrijd.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
In deze tijden van drukte en stress wil Senior de Wilton ombouwen tot een oase van rust en ontspanning. Hotel 'De Wilton' wordt kuuroord 'De Wellton'!
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus wil een controle uitvoeren op alle Gallische winkels in Lutetia. Vervolgens wil hij ze een slechte beoordeling geven en ze dan geleidelijk vervangen door Romeinse winkels. Deze keer brengt Turbine de reddende genade.
«
»
08:20 Shaun het schaap
De ijscowagen komt eraan en Bitzer weet al wat voor lekkers hij wil halen. Zijn werk is echter nog niet af, hij heeft nog een hele lijst met klusjes die in de weg staan.
«
»
08:30 Zotte dieren
Ontmoet een hamster die van groente houdt en een kat die een lesje leert door veel te veel te eten.
«
»
08:35 Zotte dieren
Een kat probeert op de gekste plek te klimmen en een ander katje heeft een stinkend probleem.
«
»
08:40 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Ontdek een bouwvakker gemaakt van kralen en kijk hoe een kameleon met een bij speelt.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
In het park spelen Simon en Gaspard Chat, en Gaspard kruipt door een tunnel die te klein is voor Simon. Gaspard wil niet langer met Simon spelen. Zijn broer pakt vervolgens de bal om alleen te spelen.
«
»
09:15 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor wil kamperen met Kaatje, maar dat ziet Kaatje niet zitten. Wanneer kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
«
»
09:30 Odo
Als de toekans Doedel per ongeluk verwonden, vragen ze Odo hen te leren hoe ze verstandig moeten zijn. De toekans leren dat gek zijn soms goed kan zijn, zolang ze niet te ver gaan.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Gus raakt van streek wanneer hij zijn raket niet kan afmaken zoals hij had gepland.
«
»
09:40 Monty & Co
Mevrouw Rainey komt naar Monty en Co om te zien of zij haar oude voorwerpen voor recycling willen hebben. Wanneer ze niet beseffen wie zij is, wordt mevrouw Rainey overvallen door Eddie, Lulu en Jack en ze ziet Charlie aan voor een inbreker.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Iedereen haalt zijn schatten tevoorschijn om te ruilen op ruilhandeldag, behalve Lucy, die niet geïnteresseerd is. Edmond vindt een prachtige vuursteen die Lucy kan gebruiken voor haar speerpunt.
«
»
10:00 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Als zijn zusje Chrissy tijdens een spel per ongeluk iets steelt uit de winkel, probeert Cory een goede grote broer voor haar te zijn. Hij neemt de schuld op zich om Chrissy te helpen.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje, maar ze kan eigenlijk niet met stokjes eten.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Bill krijgt van Samson en Marie een gloednieuwe fiets. Hij moet hem maar meteen eens uitproberen. Maar Bill is niet zo happig en vindt uitvluchten om maar niet te moeten starten. Blijkt dat Bill helemaal niet kan fietsen.
«
»
10:30 Tik Tak
Een textiele westerse wereld, een puzzel van een schoolbank e n Boekenjongen maakt een watermolen.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Simon heeft plezier met Ferdinand, die zijn nieuwe truck heeft meegebracht.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Wanneer Kaatje dit tegenspreekt, geloven ze haar niet. Tot kameraadje Sander hen aantoont dat de maan niet van kaas, maar van steen is.
«
»
11:00 Odo
Odo krijgt per ongeluk een ansichtkaart met een foto van een tropisch eiland en besluit dat hij naar het zuiden wil, waar het warm en heerlijk is. Hij probeert zichzelf naar 'het zuiden' te versturen.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu's vader merkt dat haar favoriete laarzen haar niet meer passen. Ze wil ze echter niet loslaten.
«
»
11:10 Monty & Co
Gabriella besluit dat kleuren als geel iedereen gelukkig maken, maar blauw maakt ze verdrietig. Gabriella probeert Monty en de rest te bevrijden van de kleur blauw, maar dat maakt iedereen boos.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Terwijl iedereen een show in elkaar zet om het Honingfeest te vieren, is Lucy boos nadat ze de rol van lelietje-van-dalen heeft gekregen. Ze vindt een bloem zijn te saai voor haar.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Als Chrissy een superheld wil zijn in hun fantasiespel, bedenkt Cory een krachtig lesprogramma voor haar. Terwijl ze over superkrachten leert, laat Cory haar ook zien hoe ze zinnen moet vormen.
«
»
11:45 Casper en Emma
Hoofdluizen teistert de Duestien kleuterschool. Karsten krijgt luizen en leert er van af te komen. Vervolgens leert Randi alle kinderen hoe luizen zich verspreiden en hoe ze in de toekomst uitbraken kunnen voorkomen.
«
»
11:55 Samson en Marie
Marie wil Samson beetnemen. Ze doet alsof Samson onzichtbaar geworden is. Samson gelooft het eerst niet, maar omdat Marie zo volhoudt, begint hij er langzaamaan toch wel in te geloven.
«
»
12:00 Molang
In de prehistorie is vuur een belangrijk element om te kunnen overleven. Dus wanneer Molang het vuur per ongeluk dooft, zit er maar één ding op: op zoek gaan naar vuur in het hart van de grote vulkaan.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella en mama hebben een speciale dag samen. Maar pap heeft een spoedklusje, dus Tilly moet met Ella en mama mee. Daar is Ella niet blij mee. Maar dan komt Tilly in gevaar.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella's beste vriendinnetje van de aarde komt langs. Ella is een beetje jaloers en komt per ongeluk in de trekkracht van Jupiter terecht.
«
»
12:30 De Smurfen
Gargamel heeft een boel Smurfen gevangen genomen. Grote Smurf laat de rest van het dorp de redders uitkiezen. Uiteindelijk moeten Babysmurf, Domme Smurf, Klungelsmurf, Luilaksmurf en Angstsmurf hun best doen om het Smurfendorp te redden.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Het jaar is 52 voor Christus. Heel Lutetia is bezet door de Romeinen. Alleen het huis van Camulogenes is vrij. Deze is gebarricadeerd en veroordeeld door de indringer, want het wordt bezet door de onverzettelijken, geleid door Idefix.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Zig organiseert een volleybalwedstrijd om Marina op te eten door zichzelf in hetzelfde team als haar te plaatsen, tegen Sharko en Bernie. Er ontstaat een felle competitie tussen Marina en Sharko, die hun vriendschap bedreigt.
«
»
13:00 Mega Mindy
Sam Meerlap doet alsof hij afval op een veilige manier behandelt, maar eigenlijk gooit hij het weg in het midden van het bos. Dat is illegaal, maar als hij betrapt wordt neemt hij Toby gevangen. Mega Mindy schiet te hulp.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk is gekwetst wanneer Max een verjaardagsfeest geeft en haar niet uitnodigt.
«
»
13:40 Presto's magische school
Lisa maakt een dierenvertaler zodat Vincent met Rufus kan praten. Het apparaat laat Rufus slim klinken en even denkt Vincent dat hij een genie is. Maar dan blijkt dat Lisa een nepkraag heeft gemaakt die zijn eigen vooraf opgenomen woorden uitspreekt.
«
»
13:50 Coop Troep
De eigenaar van Albert wil dat hij gewicht verliest door te oefenen op zijn hamsterwiel, dus Billy en Jo besluiten om het wiel gemakkelijker te gebruiken te maken. Hierdoor schiet Albert echter door het raam.
«
»
14:00 Nachtwacht
De Nachtwacht stuit op de Lamia, een wezen dat snel naar de onderwereld moeten worden gestuurd. Als de eieren van de Lamia uitkomen, dan zullen de inwoners van Schemermeer waarschijnlijk worden opgegeten.
«
»
14:25 Zotte dieren
Ontmoet de bezemjagende honden en de huisdieren die vriendjes zijn geworden met robotstofzuigers.
«
»
14:30 Zotte dieren
Maak kennis met een fret die erg opgewonden raakt als hij aanbelt en met de schattigste kittens.
«
»
14:40 De Smurfen
Het leven van Chef Kok is in gevaar. Klungelsmurf weet hem te redden. Chef Kok besluit om Klungelsmurf aan te nemen als zijn keukenhulpje om hem te bedanken. Dit lijkt een slecht idee te zijn.
«
»
14:50 Rox
Team Rox moet zo snel mogelijk gestolen radioactief verrijkt plutonium zien terug te halen.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Volgens de legende komt een maankat op een nacht met volle maan naar beneden om een peperkoek te ruilen voor een mooie tekening. Maar als de kat niet komt, wordt Piya depressief en stopt met tekenen. Om haar hoop te geven, vermomt Oggy zich.
«
»
15:30 Wannabe's
Door omstandigheden zal de dansrepetitie van Said zijn hiphopcrew bij Video King doorgaan. Daarom wil Said dat iedereen zeker op tijd weg is. Maar Shoana wil eerst nog een nieuwe, spectaculaire profielfoto maken.
«
»
15:50 Molang
Degene die erin slaagt het zwaard Excalibur uit de steen te trekken, zal tot koning worden gekroond. Van alle ridders die deze uitdaging aangaan, is het de kleinste van allemaal die zal slagen: Piu Piu.
«
»
15:55 Zouk
Zouk wordt bang op Halloweenavond wanneer Mr Pumpkin verdwijnt.
«
»
16:05 Abraca
Abraca, een twaalfjarige leerling tovenaar, wordt naar de aarde gestuurd om haar leertijd te voltooien. Daar ontmoet ze Firmin, een jonge jongen met een passie voor videogames, met wie ze sprookjesavonturen zal beleven.
«
»
16:30 Presto's magische school
Violette heeft tarotkaarten getrokken en de kaarten zijn duidelijk: er gaat vandaag iets ergs gebeuren op het landgoed. Voor de kinderen is het gewoon bijgeloof, maar als Violette een veiligheidstoespraak houdt, is het een serieuze zaak.
«
»
16:45 Coop Troep
Er zit een monster in de riolen. Terwijl Billy en Clive een plek zoeken om Cornelius onder te brengen, proberen Flo, Maggie en John op het monster te jagen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Wanneer de boer vast komt te zitten op het toilet, moet Bitzer hem essentiële levensbenodigdheden bezorgen. Het lukt hem echter niet en hij roept de hulp van Shaun en de kudde schapen in.
«
»
17:05 Spring
Jo is geslaagd voor zijn herexamen kunstgeschiedenis. Evert en Jo zijn door het dolle heen. Geena Lisa komt naar de auditie van Katrijn en Leen kijken. Leen en Pia zijn dringend op zoek naar een vervanger voor Katrijn.
«
»
17:30 Spring
Emma is welkom bij Roger en Arlette. Roxanne heeft de dansopdracht voor Dans Mondial. Het optreden van de Springers komt eraan en de zenuwen nemen toe.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er niet thuis en doet maar alsof. De familie Vansteenwegen uit Heverlee zijn met zes en proberen Héritier om de tuin te leiden met een fakercheer.
«
»
18:20 Nachtwacht
De Ruiter van de Apocalyps wil een eenhoorn corrumperen en zo het leven op aarde laten verdwijnen. De Nachtwacht moet er alles aan doen om dit te voorkomen.
«
»
18:45 STIP IT
In België wordt een campagne gestart tegen pesten onder jongeren. De mensen die hiervoor opkomen, herken je aan de vier stippen op hun hand.
«
»
19:00 De Hoppers
Jackie gaat op zoek naar een manier om in het wereldrecordboek te komen. Telkens wanneer ze een record vindt om te verbreken, is iemand anders haar voor.
«
»
19:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Volg de mooie en spannende verhalen van zes studenten die een onbreekbare band opbouwen terwijl ze de beproevingen en moeilijkheden van het schoolleven in de Engelse Midlands doorstaan.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Iedereen is ongerust over Ruben. De spanningen tussen Nele en Marvin lopen hoog op.
«
»
21:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers