TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
TE:250 In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 The Change-Up
Beste vrienden Mitch en Dave leiden een totaal verschillend leven. Dave heeft een gezin, terwijl Mitch single is gebleven. Beiden zijn ze jaloers op elkaars leven en na een avondje uit, blijken ze op een of andere manier van lichaam zijn gewisseld.
«
»
16:30 The Simpsons
Homer denkt dat Barts nieuwe vriend een terroristische aanslag aan het plannen is. Hij probeert zo snel mogelijk de bewoners van Springfield te waarschuwen over wat hij ziet als een onvermijdelijke ramp.
«
»
16:55 Crossing Jordan
Jordan vermoedt vals spel wanneer een voormalige student een sprong maakt uit een studentenkamer.
«
»
17:45 Superstore
Als er een verkleedwedstrijd voor het personeel wordt gehouden, deinzen Amy en Mateo niet terug voor vals spel. Intussen wordt Garrett knettergek van een irritant halloweenliedje.
«
»
18:15 The Goldbergs
In het laatste jaar van de middelbare school worstelt Adam ermee dat hij cool is, en z'n oude vrienden niet. Beverly wil een betere relatie met Erica en Barry voor ze teruggaan naar de universiteit.
«
»
18:45 The Simpsons
Bart raakt in coma en wordt vervangen door een robot. Mr. Burns gaat op zijn landgoed op jacht en heeft het voorzien op de bewoners, en een heks spreekt een vloek uit over Springfield.
«
»
19:15 The Simpsons
Bart en Marge raken steeds hechter en doen allerlei dingen samen. Marge is bang dat Bart in een moederskindje verandert en weet niet wat ze moet doen. Homer wordt erg sterk, in één arm.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Wanneer een groep de iconische bibliotheek in het centrum van Los Angeles overvalt, kunnen de gestolen bouwtekeningen een grote bedreiging voor de stad vormen. Het team is ook verrast door de komst van een nieuwe leider.
«
»
20:35 Red Light
Esther krijgt te maken met een groot verlies, maar kan haar man niet bereiken. Ze besluit hem te gaan zoeken. Evi krijgt een moordzaak toegewezen die wordt gelinkt aan het van mensenhandel verdachte koppel Sylvia en Ingmar.
«
»
21:35 Red Light
Esther doet aangifte van Erics vermissing. Ze komt achter pijnlijke informatie die nog meer vraagtekens oproepen. Evi's acties leiden tot een grote confrontatie met Gust. Ingmar krijgt het aan de stok met zijn Amsterdamse rivaal Elarbi.
«
»
22:35 Snowpiercer
Ben gaat op missie en verzamelt monsters van het ijs, waarvoor hij Snowpiercer moet verlaten. Kevin probeert uit te zoeken wie er in het verzet zin vanaf Big Alice.
«
»
23:30 Condor
Terwijl de speciale eenheid dichterbij komt, wordt Joe gedwongen om met Kathy te vluchten. Joe's zoektocht naar antwoorden leidt hem naar twee belangrijke mensen uit zijn verleden.
«
»
00:25 S.W.A.T.
Wanneer een groep de iconische bibliotheek in het centrum van Los Angeles overvalt, kunnen de gestolen bouwtekeningen een grote bedreiging voor de stad vormen. Het team is ook verrast door de komst van een nieuwe leider.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers