TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Escape From Alcatraz
Frank Morris, een crimineel die bekend staat om het feit dat hij makkelijk ontsnapt, wordt vastgezet op Alcatraz en besluit dat hij daar niet wil blijven. Samen met twee broers maakt hij een ontsnappingsplan.
«
»
16:15 Married ... With Children
Om een extra zakcentje bij te verdienen, neemt de familie Bundy een Franse uitwisselingsstudente in hun garage. Maar de Franse schone wordt zo populair, dat ze alle vriendjes van Kelly inpikt.
«
»
16:45 Married ... With Children
Peggy verkoopt Al zijn volledige Playboyverzamling om een geluksattribuut, die moet helpen bij het winnen van de loterij, te kopen.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Een Wraith-ship verschijnt boven Atlantis. Het team ontvangt een beschadigde videoboodschap, maar kan er maar weinig uit opmaken.
«
»
18:10 Police Interceptors
De medische kennis van Jim Campin en Dan Machin wordt op de proef gesteld wanneer ze opgeroepen worden voor een straatgevecht waarbij wapens aan te pas kwamen.
«
»
19:10 Parking Wars
«
»
19:35 Rescue Cam
Een poema heeft het gemunt op een jogger. Een gasexplosie zorgt voor chaos in North Carolina. Een agent redt het leven van een man die een overdosis heeft genomen.
«
»
20:05 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
20:35 Back to the Future Part III
Marty krijgt een brief van zijn vriend Doc Brown die hem vertelt dat hij in een stadje in het oude wilde westen van 1885 zit. Marty reist terug naar 1885 om hem te redden.
«
»
22:40 Inside The Force: 24/7
Op een vrijdagavond heeft sergeant Dan Robinson, die verantwoordelijk is voor het cellenblok in West Parade, het behoorlijk druk. Hij krijgt te maken met verscheidene verdachten, waaronder een boze milieuactivist die naakt aan de balie staat.
«
»
23:35 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul en zijn team verdiepen zich in de toenemende oplichtingspraktijken van louche verhuurders. Hierbij onderzoeken ze ook een stijgend aantal gevallen van verzekeringsfraude.
«
»
00:35 Police Interceptors
De medische kennis van Jim Campin en Dan Machin wordt op de proef gesteld wanneer ze opgeroepen worden voor een straatgevecht waarbij wapens aan te pas kwamen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers