TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Geen Uitzending
«
»
06:40 Super Monsters
Tekenfilm.
«
»
06:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Wakandy
Dat Andy Peelman van geen kleintje vervaard is, bewees hij al vaker als agent Koen in De Buurtpolitie. Maar in Wakandy wordt hij pas cht op de proef gesteld.
«
»
08:00 VLOGLAB #Stories
Steffi krijgt een onaangename verrassing als ze wakker wordt... Sarah krijgt goed nieuws te horen. Chakir wil Zo verrassen met een tripje. Cdric geeft niet op en blijft Angela zoeken.
«
»
08:25 Hallo K3
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuiskomt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen in haar eentje alle rommel opkuisen.
«
»
08:50 Tarzan en Jane
Tarzan en Jane willen de stropers tegenhouden die het dorp willen platwalsen. Daarna willen ze de ontvoerde Kala bevrijden uit een val.
«
»
09:10 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Sandra Bekkari kookt met Bart Kall. Op het menu: Vogelnestjes in tomatensaus met pastinaakfrietjes.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
In 'De Buurtpolitie' volgt de kijker hoe de agenten van de buurtpolitie misdrijven bestrijden en de veiligheid van de burgers garanderen.
«
»
12:25 Lisa
De politie ontdekt iets aan het veilinghuis. Suzanne doet een onaangename ontdekking. Amal is zenuwachtig voor haar pitch voor Veritas. Weet ze te scoren?
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Hanne en Jan krijgen een dreigende sms van Simon. De stoppen lijken bij hem volledig door te slaan. Hij besluit ook een videoboodschap op te nemen voor de familie.
«
»
14:15 Ella
Ella heeft moeite om zich op haar studies te concentreren. Jens probeert haar te helpen, maar houdt er een nogal vreemde methode op na.
«
»
14:45 Ella
Ella bekent Jens dat ze verliefd is op hem. Cindy probeert te bemiddelen tussen Anthony en Lukas, maar haar vriend weigert zich bij Lukas te verontschuldigen.
«
»
15:20 Private Practice
Sam probeert te zorgen voor zijn zus Corinne, maar haar mentale toestand maakt dat bijna onmogelijk. Sheldon ontdekt het grote nieuws van Amelia.
«
»
16:25 Cougar Town
Jules nodigt Chick en zijn nieuwe vriendin uit voor een etentje, maar haar gasten blijken niet te zijn wie ze verwachtte. Travis en Laurie bespieden een cupcakedief.
«
»
16:45 Baantjer
Dat Anja (Lotus) Langeweg een gevaarlijk spel speelde, wordt duidelijk als zij dood wordt aangetroffen in haar eigen sm-tuig.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw doet aangifte van ongewenste intimiteiten. Eric en Brigitte ontdekken tijdens het onderzoek dat er nog meer slachtoffers zijn. Een vrachtwagen wordt al rijdend beroofd.
«
»
18:20 Lisa
Lisa heeft een plan. Reinhout is ook bezorgd om Suzanne. Lily-Rose en Amal stimuleren Arthur om toch verhaal te halen bij Wannes. Die heeft echter een verrassende boodschap voor Arthur.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Koen wil al zijn voorstellen doorduwen en gedraagt zich steeds brutaler tegenover Vronique. Benny en Lars beleven samen een gezellige filmavond.
«
»
20:35 Out of Office
Er breekt een grote dag aan voor de deelnemers. Ze verwelkomen heel wat bezoekers op een 'benefiets', die geld moet inzamelen voor een nieuwe fiets voor koerier Jol.
«
»
21:40 Mijn beste kerst ooit
De eerste duo's leren elkaar kennen bij Vic en Mia thuis, in het Limburgse Bommershoven. Elk jaar tovert het koppel hun woonkamer om tot een indrukwekkend kerstdorp met alles erop en eraan.
«
»
22:50 Chicago Fire
Tijdens bluswerken in een appartementsblok maakt Cruz kennis met een jonge immigrant. Hawkins en Mikami proberen hun relatie geheim te houden, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
23:45 Private Practice
Sam probeert te zorgen voor zijn zus Corinne, maar haar mentale toestand maakt dat bijna onmogelijk. Sheldon ontdekt het grote nieuws van Amelia.
«
»
00:45 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers