TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
«
»
11:25 Sturm der Liebe
De directie van het ziekenhuis weet dat Michael Andr behandeld heeft. Michael verdenkt Erik, maar die beweert niks gezegd te hebben. Ariane trapt niet in de val van Erik.
«
»
12:15 Onderbreking
«
»
14:45 The Christmas Contract
De vrijgezelle webdesigner Jolie ziet op tegen de kerstdagen. Ze weet dat ze dan immers haar ex-vriend en zijn nieuwe vriendin tegen gaat komen. Jolies beste vriendin, Naomi, heeft een oplossing.
«
»
16:25 Single Parents
Graham schrijft een brief naar de Kerstman met zijn wensen. Rory, Emma en Amy ontdekken dat er iets aan de hand is tussen Poppy en Douglas.
«
»
16:50 White Collar
Nu Neal en Peter de muziekdoos met al haar geheimen in hun bezit hebben, trekken ze ermee naar Mozzie in de hoop dat hij hen kan helpen het mysterie te ontrafelen.
«
»
17:40 Parks and Recreation
Leslie en April hebben andere meningen over een geplande hondenlosloopweide. Ben krijgt heel wat jobaanbiedingen. Andy speelt voor detective om uit te zoeken wie zijn computer gestolen heeft.
«
»
18:10 The Goldbergs
Beverly blijft zich bemoeien met de relatie van Adam met Brea en dat leidt tot een confrontatie met haar gescheiden moeder Vicki. Barry probeert de JTP-groep weer bij elkaar te krijgen.
«
»
18:40 The Simpsons
Maggie slaat Homer op het hoofd met een hamer, nadat ze naar een 'Itchy & Scratchy'-tekenfilm heeft gekeken. Marge begint een campagne tegen geweld in tekenfilms.
«
»
19:10 The Simpsons
Bart wordt op straat aangereden door Mr. Burns. Die voelt zich schuldig en biedt Bart 100 dollar schadevergoeding aan.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
De groep maakt zich zorgen wanneer Sheldons voormalige aanbidster, Dr. Ramona Nowitzki, terug opduikt net wanneer Amy naar Princeton is vertrokken.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Amy beantwoordt het aanzoek van Sheldon, terwijl Howard en Bernadette onverwacht nieuws krijgen.
«
»
20:35 Master and Commander: The Far Side of the World
1805. Voor de kust van Zuid-Amerika gaat Jack Aubrey, de kapitein van het Britse marineschip HMS Surprise, de confrontatie aan met een Frans oorlogsschip.
«
»
23:05 Magnum P.I.
Magnum krijgt onverwacht bezoek van zijn oom Bernardo, die een schokkend geheim over zijn moeder onthult. Higgins besluit dat het tijd is om Ethan de waarheid te vertellen over haar verleden.
«
»
00:00 Magnum P.I.
Magnum en Higgins werken aan een stalkingzaak waarbij een man met een spionageverleden betrokken is. Ethan vraagt Higgins om hem te vergezellen op een lange reis voor Artsen zonder Grenzen.
«
»
00:50 White Collar
Nu Neal en Peter de muziekdoos met al haar geheimen in hun bezit hebben, trekken ze ermee naar Mozzie in de hoop dat hij hen kan helpen het mysterie te ontrafelen.
«
»
01:35 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers