
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
06:20 | Peppe's Sicilië |
Peppe's grootouders wonen in het centrum van Siculiana, in Sicilië. Vlakbij de kerk en met zicht op het kasteel. Maar nog steeds met de natuur binnen handbereik, want daar leven ze van.
«
»
06:40 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
07:15 | De gastentafel |
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
08:00 | De dagschotel |
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder jullie enkel in hun puurste vorm kennen.
«
»
08:15 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
08:20 | A la carte |
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
08:50 | HAPeritief! (compilatie) |
aperitief & een hapje
«
»
09:10 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
09:20 | A la carte |
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
09:50 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
10:45 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
11:20 | De dagschotel |
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder jullie enkel in hun puurste vorm kennen.
«
»
11:35 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
11:55 | Pasta & risotto |
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
12:15 | Pasta & risotto |
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
12:40 | Soep! |
Italiaanse kippensoep met eieren en kaas (Stragiatella a la Romana) / Keteltje met rundsvlees, gevogelte en groentjes (Petite Marmite Henri IV).
«
»
13:00 | Soep! |
Ijslandse maaltijdsoep (Kjotsuppa) / Knolselder-Peterseliewortelsoep
«
»
13:25 | Bal National |
In het perfecte vogelnestje zit een ei verstopt met een smeuïge vloeibare dooier. Bij deze klassieke gevulde gehaktbal hoort uiteraard een gladde tomatensaus. Simpelweg lekker met wat pasta erbij.
«
»
14:05 | De dagschotel |
Bart Desmidt vervlecht tarbot, prei, sherry en truffel tot één smakelijke ovenschotel. De smaak van tarbot komt nog beter tot zijn recht door de zoetachtige smaak van sherry.
«
»
14:20 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
15:10 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
15:20 | A la carte |
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
15:50 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
16:15 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
16:45 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
17:30 | Het perfecte feestmenu |
Julie Baekelandt bereidt haar perfecte feestmenu. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines. Als hoofdgerecht staat er een bijzondere Portugese cataplana op het menu.
«
»
18:00 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
18:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone verrast ons met halloweenbroodjes en Edwin Menue gaat voor twee bereidingen met langoustine.
«
»
18:35 | Peppe's Sicilië |
Citroenen, appelsienen, olijven, rozemarijn, salie,... het staat er allemaal. Als kind was dit voor Peppe één grote speeltuin: het domein van zijn nonkel Vincenzo in Sicilië.
«
»
18:55 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
19:40 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
20:05 | The art of making cocktails |
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Rossorinha, Manhattan en Yuzu Fizz voor.
«
»
20:15 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
20:40 | Het feestmenu van ... |
De Njam!-chefs stellen stellen hun kerst-menu samen!
«
»
21:35 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
21:45 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
22:35 | Come a Peppe |
Peppe Giacomazza geeft inspiratie voor onder meer zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en gaat ook helemaal back to the roots van de lasagne.
«
»
23:00 | Het perfecte feestmenu |
Julie Baekelandt bereidt haar perfecte feestmenu. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines. Als hoofdgerecht staat er een bijzondere Portugese cataplana op het menu.
«
»
23:30 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
23:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:30 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
01:00 | Soep! |
Mexicaanse limoensoep (Sopa de Lima) / Knolseldersoep (Potage Pierre Le Grand).
«
»
01:20 | Smossen mag |
Cel (8 jaar), Thomas (8 jaar) en Luca (10 jaar) maken samen met chef Roger van Damme chips van vergeten groenten, een lekker dipsausje en popcorn.
«
»
01:45 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
02:10 | Over (h)eerlijke groenten |
Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
«
»
02:45 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
02:55 | Tot op het Bot: Het Rund |
Ossentong in maderasaus is een echte klassieker en het zal dan ook niemand verbazen dat Johan Segers dit gerecht op zijn menu zet vandaag.
«
»
03:15 | De dagschotel |
Eenvoud is de ultieme vorm van perfectie. Het zijn de wijze woorden van Leonardo da Vinci en het gerechtje dat jonge sterrenchef Jan Tournier vandaag maakt, bewijst de waarheid ervan.
«
»
03:25 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
04:15 | Winters grillen |
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild. Hij kiest voor hertengebraad en maakt er als hapje aspergefakkels bij. Heerlijk eenvoudig en smaakvol.
«
»
04:40 | Het perfecte feestmenu |
Julie Baekelandt bereidt haar perfecte feestmenu. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines. Als hoofdgerecht staat er een bijzondere Portugese cataplana op het menu.
«
»
05:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
05:55 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»