TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Star Trek Beyond
De crew van de Enterprise is halverwege de vijfjarige verkenningsmissie. Kirk staat op het punt om ontslag te nemen wanneer zijn schip wordt vernietigd door een groep onverslaanbare aliens.
«
»
15:00 The Graham Norton Show
Graham Norton belt met de Amerikaanse acteurs Will Ferrell en Mark Ruffalo, en praat met Paul Mescal en Daisy Edgar-Jones, de hoofdrolspelers in de tv-adaptatie van 'Normal People'.
«
»
15:50 Life in Pieces
Als volwassene bij je ouders wonen maakt daten lastig. Maar Matt heeft z'n match gevonden wanneer hij na z'n date met Colleen met haar mee naar huis gaat, waar haar ex-verloofde Chad ook nog woont.
«
»
16:20 Life in Pieces
Nadat Matt zijn ouders Joan en John betrapt tijdens een intiem moment, probeert Joan een groepstherapie te organiseren. Jen neemt twee borstvoedingsconsulenten aan.
«
»
16:50 M*A*S*H
Dokters Hawkeye Pierce en Trapper John McIntyre geven stiekem een feestje om geld in te zamelen voor de Koreaanse Ho-John, zodat hij naar Amerika kan.
«
»
17:20 M*A*S*H
Een belangrijk medicijn wordt gestolen en verkocht op de zwarte markt. Pierce en Trapper moeten iets verzinnen om het medicijn terug te krijgen.
«
»
17:50 Top Gear
Freddie , Chris en Paddy reizen naar Ethiopië, waar ze auto's uittesten in de zengende hitte. Terug op het circuit kruipt Chris achter het stuur van een Ferrari 488 Pista en McLaren 600 LT.
«
»
18:55 Police Interceptors
Katie Eustace achtervolgt enkele criminelen die levensgevaarlijke toeren uithalen om de politie van zich af te schudden.
«
»
19:55 Foute vrienden
Compilatie met de meest hilarische momenten uit het derde seizoen.
«
»
20:35 Fantastic Four
Vier astronauten worden tijdens een experimentele missie aan kosmische stralen blootgesteld. Terug op aarde ontdekken ze dat hun DNA is gewijzigd, waardoor ze superkrachten hebben gekregen.
«
»
22:30 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi
Op 11 september 2012 worden het Amerikaanse consulaat en een CIA-basis in Benghazi, Libië, aangevallen door terroristen. Een eliteteam mengt zich in de chaos en gaat de strijd aan.
«
»
01:05 Foute vrienden
Compilatie met de meest hilarische momenten uit het tweede seizoen.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers