TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:40 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
07:00 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:10 Lang leve koning Julien
Wanneer Julien en zijn vrienden terugkeren naar Madagascar, is er een probleem met de duikboot. Mort speelt toneel voor Koto om de ontsnapping van de gevangenen te verhullen.
«
»
07:35 Hallo K3
Wanneer Kristel met een schilderij van vier blauwe strepen thuiskomt, kan Karen niet begrijpen dat ze zoveel geld uitgeeft aan zoiets onnozels. Kristel vindt dat Karen niets begrijpt van kunst.
«
»
08:00 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:40 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:50 Tarzan en Jane
Tarzan en Jane nemen het op tegen de dierensmokkelaars en bedenken samen met Tarzans opa een plan om de panters terug te brengen naar de jungle.
«
»
09:15 Power Rangers Beast Morphers
Evox zit vast in de cyberdimensie, maar weet te ontsnappen. Nate, hoofd Technologie van de Rangers, loopt gevaar wanneer hij onderzoek doet buiten zijn laboratorium.
«
»
09:35 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Houtduif met stoemp van prei en witte kool met mosterdsaus & warme appelcider.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
In een villa is het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Het blijkt om de echtgenote van een rijke makelaar te gaan.
«
»
12:30 Lisa
Op aanraden van Ben gaat Jonas mee met Lisa naar de drink in 't Excuus. Hij heeft er allerminst zin in en wil al snel terug naar huis. Jonas wil Ben en Olivia koppelen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Stefanie krijgt slecht nieuws te horen en reageert onthutst. Ondertussen krijgt ze wel een job aangeboden bij Fashion. Guido en Emma doen hun verhaal aan Evy en Stan, die meteen zijn conclusies trekt.
«
»
14:10 Ella
Ella is trots op Nicolas wanneer ze hoort hoeveel moeite hij heeft gedaan om tot in het kapsalon te geraken. Cindy kijkt uit naar haar date met Jimmy.
«
»
14:45 Ella
Ella gaat bij Jens op bezoek. Ondertussen staat Walter voor Cindy's deur: hij heeft zijn vrouw verlaten en wil bij haar komen wonen. In De Wingerd loopt Ella Norbert tegen het lijf.
«
»
15:15 Private Practice
Cooper, Sam en Addison ontfermen zich over een baby met een hartafwijking en diens 15-jarige, dakloze moeder.
«
»
16:10 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:25 Cougar Town
Jules en de rest vinden dat Bobby hulp nodig heeft om Angie te versieren. Ze lanceren 'Operatie Kiss the Girl'.
«
»
16:50 Baantjer
Martha Degener is een soort moeder Theresa van de Jordaan. Wanneer ze echter wordt vermoord, bemerken De Cock en Vledder dat Martha met haar hulp niet alleen vrienden heeft gemaakt.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Obi zijn aan het patrouilleren wanneer een meisje in paniek hun combi doet stoppen. De agenten snellen meteen te hulp.
«
»
18:20 Lisa
Jonas en Lisa maken ruzie. Olivia probeert te helpen. Gert ontmoet Gijs zijn ex en is jaloers. Olivia ontdekt waar het prijzengeld bij het dartstornooi vandaan kwam.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Cédric moet zijn gêne overwinnen, maar wordt meegesleept door het enthousiasme van Hanne, Kato en Samira. Jelle vertelt Ian dat Kato met twijfels zit.
«
»
20:35 The Voice van Vlaanderen
Vijfde 'Blind Auditions'-ronde.
«
»
21:55 Billie vs Benjamin
In een poging om hun linkse en rechtse vriendenbubbels te verzoenen met hun relatie, organiseren Billie en Benjamin een barbecue. Die loopt echter al snel uit de hand.
«
»
22:30 The Good Doctor
Na het bekijken van een trouwlocatie stuiten Shaun en Lea op een auto-ongeluk, waarbij een zwangere vrouw zwaargewond is geraakt. Glassman krijgt bezoek van zijn ex-vrouw, die hem om hulp vraagt.
«
»
23:30 Chicago Med
Marcel helpt Blake bij een levertransplantatie. Taylor probeert zichzelf te bewijzen, terwijl Halstead de waarheid omtrent Cooper probeert te achterhalen.
«
»
00:25 Private Practice
Cooper, Sam en Addison ontfermen zich over een baby met een hartafwijking en diens 15-jarige, dakloze moeder.
«
»
01:20 Geen Uitzending
«
»
05:20 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers