TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
«
»
13:30 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle nemen het tijdens een gevecht met piraten op voor Ulysses. Hij is de verdreven koning van het eiland Ithica. Xena wil hem helpen zijn koninkrijk opnieuw in handen te krijgen.
«
»
14:20 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle worden aangevallen door de Horde, krijgers die hun slachtoffers besluipen en koelbloedig vermoorden. De vrouwen moeten vluchten. Onderweg houden ze halt bij een soldatenkamp.
«
»
15:10 The A-Team
Het is een grote dag voor de bejaarden van de Rancho Sagauro Retirement Community, want vandaag staat er een trip naar een casino op het programma. Daar mogen ze de hele dag naar hartelust gokken.
«
»
16:10 Xena, The Warrior Princess
Na een gevecht op zee wordt Gabrielle opgevist door Cecrops, een marinier die driehonderd jaar geleden door de godin Athena van zijn geliefde werd weggerukt.
«
»
17:05 Stargate SG-1
SG-1 moet samenwerken met de vijand om de Sangraal te vinden.
«
»
18:00 Police Interceptors
In Nottingham zetten agenten de achtervolging in op een man die op de lijst van gezochten personen staat. Katie en de rest van het team moeten in een woning op zoek naar een illegaal wapen.
«
»
19:00 The World's Deadliest Weather
Brandweermannen voeren een strijd op leven en dood tijdens nooit eerder geziene bosbranden op het Australische Kangaroo Island. - In Kansas nemen twee tornadojagers een toerist mee voor een wilde rit.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:35 Ferris Bueller's day off
Samen met zijn vriendin Sloane en zijn beste vriend Cameron besluit meesterspijbelaar Ferris Bueller een dagje plezier te maken in Chicago. Ze gebruiken daarvoor de Ferrari van Camerons vader.
«
»
22:35 Criminal
In een laatste poging om een duivels complot tegen te houden, worden de herinneringen, geheimen en vaardigheden van een overleden CIA-agent bij een ter dood veroordeelde gevangene ingeplant.
«
»
00:35 Bless the Harts
Jenny schrijft Wayne achter zijn rug in voor een barbecuefestival. Betty loopt een ex tegen het lijf.
«
»
01:05 Stargate SG-1
SG-1 moet samenwerken met de vijand om de Sangraal te vinden.
«
»
01:55 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers