
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:15 | Pasta & risotto |
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
06:30 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
06:50 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
07:10 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag de chef die zweert bij puur natuur, dat is zijn spirit: Bart Desmidt! Hij maakt kalfsrug klaar en serveert er een smeuïge pastasalade bij van burrata. De Italiaanse Parmaham is de kers op... het kalfsvlees. Geniet ervan!
«
»
07:30 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
08:00 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
De chefs beleven een tweede dag in de chalet. Dominique bereidt tortilla's, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
08:35 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
09:10 | Apero-Dining |
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
09:50 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
10:20 | Pasta & risotto |
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
10:50 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
11:10 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
12:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag de Limburgse schoonheid die onze keuken opfleurt in één, twee, drie: Brysem Anne-Sophie! Ze gaat voor pasta vongole, maar dan op haar manier. Ze combineert de schelpjes met miso, zeekraal en asperges. Italiaans, Belgisch én Japans!
«
»
12:25 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
13:15 | Apero-Dining |
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
13:50 | Karola's Kitchen |
Gewoon gezond & goed eten kan altijd én overal. Zelfs 's middags op het werk. Daar overtuigt Karolien ons van met 2 lunches on the go: een sappige frittata met spinazie en feta en frisse spring rolls met mangodip. De zon in je lunchbox!
«
»
14:20 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
14:40 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
15:25 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
16:00 | De Sterrenkaart - Nederland |
De familie Tsang startte in 1982 als afhaalchinees. Sinds 2018 koken ze er in Sint Willebrord met 1 Michelinster. We kijken naar dit waanzinnige parcours, luisteren naar een prachtig familieverhaal en proeven van topgerechten met pit.
«
»
16:40 | Puur oosters: Japans |
Wie aan de Japanse keuken denkt, denkt spontaan aan sushi en sashimi, de bekendste en meest geliefde Japanse gerechten die het westen hebben veroverd.
«
»
16:55 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
17:30 | Winters grillen |
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ.
«
»
17:50 | Het weekmenu |
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
18:40 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
19:35 | Sportfood |
Bart zit 3 keer per week in de fitness. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie maken speciaal voor hem en voor alle sporters die aan krachttraining doen een alternatief op de kip met rijst.
«
»
20:10 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën.
«
»
20:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
21:20 | Nuances |
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
21:55 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Zuid-Afrika.
«
»
22:15 | Pasta & risotto |
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
22:25 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
23:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
23:30 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
00:25 | Comfort Food |
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
00:45 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
01:20 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag de Limburgse schoonheid die onze keuken opfleurt in één, twee, drie: Brysem Anne-Sophie! Ze gaat voor pasta vongole, maar dan op haar manier. Ze combineert de schelpjes met miso, zeekraal en asperges. Italiaans, Belgisch én Japans!
«
»
01:50 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
02:25 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
02:55 | De dagschotel |
Eenvoud is rijkdom. Da's de favoriete uitspraak van Peppe Giacomazza. Ook voor zijn dagschotel van vandaag gelden deze wijze woorden. Peppe maakt vandaag verse pasta met bonen.
«
»
03:05 | Beach Barbecue |
Michaël Vrijmoed steekt vandaag de grill aan op het strand. Hij legt er gemarineerde varkensribbetjes en verse zeebaars op.
«
»
03:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
04:00 | Nuances |
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
04:30 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Zuid-Afrika.
«
»
04:45 | Pasta & risotto |
Jan Tournier maakt een feestelijke risotto met duif en Dagny Ros verklapt haar recept voor pasta voor elke dag met deze driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
05:00 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
05:30 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
05:55 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»