TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Onderbreking
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Erik verneemt dat Florian het placebo krijgt in plaats van het echte antibioticum en hij zet professor Berthold onder druk. Erik wil Ariane niet langer steunen in haar plan.
«
»
11:50 Onderbreking
«
»
14:35 Enough
Slim Hiller is een hardwerkende vrouw die ervan overtuigd is dat ze in Mitch de perfecte man gevonden heeft, maar na de geboorte van hun dochter Gracie ontdekt ze een heel andere kant van hem.
«
»
16:35 Perfect Harmony
Wanneer dominee Jax bezoek krijgt van zijn ouders, helpt Arthur hem om zijn verleden onder ogen te komen. Hij overtuigt Jax om zijn eigen preekstijl te omarmen voordat hun kerstoptreden begint.
«
»
17:00 Timeless
Flynn probeert Lucy, Wyatt en Rufus te overhalen om met hem samen te werken door een link te onthullen tussen Benedict Arnold en Rittenhouse ten tijde van de Amerikaanse Revolutie.
«
»
17:50 Superstore
Om hun carrière een boost te geven nemen Amy en Cheyenne deel aan een cursus bij de Cloud 9 Academy. Dina en Garrett passen op de dochter van Glenn, terwijl hij zijn kantoor kidsproof maakt.
«
»
18:15 The Goldbergs
Barry verheugt zich op Kerstmis nu hij verloofd is met Lainey. Ondertussen doet Marvin, de broer van Murray, een belofte aan Adam.
«
»
18:45 The Simpsons
Wanneer Bart verneemt dat Mary, het enige meisje van wie hij ooit echt heeft gehouden, naar New York is verhuisd en daar als schrijfster werkt, besluit hij haar achterna te reizen.
«
»
19:10 The Simpsons
De Simpsons bevinden zich in het Mayatijdperk. Een Maya-versie van Homer staat op het punt geofferd te worden om het einde van de wereld af te wenden.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Wanneer de jongens geen tickets kunnen bemachtigen voor een grote stripbeurs, besluit Sheldon zelf een bijeenkomst te organiseren. Die mondt uit in een wilde nacht met acteur James Earl Jones.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Amy kan Sheldon overtuigen om met haar op romantisch weekend te gaan voor valentijn, samen met Howard en Bernadette. Leonard en Penny brengen Valentijnsdag door bij de dierenarts.
«
»
20:35 Snow White
Nadat een boosaardige koningin de troon van Sneeuwwitje gestolen heeft en ze verbannen werd naar het bos, vecht ze samen met haar zeven dwergen voor het koninkrijk.
«
»
22:35 She's the One
De vrijgevochten New Yorkse taxichauffeur Mickey en zijn broer Francis zijn het voortdurend oneens met elkaar, maar ze hebben één gemeenschappelijke interesse: Mickeys ex-verloofde Heather.
«
»
00:20 Timeless
Flynn probeert Lucy, Wyatt en Rufus te overhalen om met hem samen te werken door een link te onthullen tussen Benedict Arnold en Rittenhouse ten tijde van de Amerikaanse Revolutie.
«
»
01:10 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers