TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Geen Uitzending
«
»
06:40 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
07:00 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:05 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:30 Hallo K3
Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show, met stand-upcomedy. Helaas vindt Kristel de grappen van Karen absoluut niet geslaagd.
«
»
07:55 VLOGLAB #Stories
Chloe besluit niet te kussen met CJ, maar ze houden dit geheim, op school komt er heel veel reactie op. Steffi gaat de laatste keer op weekend samen met haar gezin...
«
»
08:25 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:40 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Power Rangers Beast Morphers
Zoey, Nate en Ravi verheugen zich op Halloween, maar door een video van Scrozzle, een handlanger van Evox, denken ze dat hun kostuums echt zijn.
«
»
09:35 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Dip van erwtjes met volkoren tortillachips & spinaziequiche.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een geval van burenoverlast. Een man maakt veel kabaal en iedereen in het appartementsgebouw is bang van hem.
«
»
12:25 Lisa
Olivia heeft een emotionele getuigenis afgelegd. Elke en Lisa zijn onder de indruk. Gert en Gijs zijn open en eerlijk tegen elkaar, en vertellen over hun verleden. Het respect tussen beiden groeit.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Stan en Simon slaan de handen in elkaar. Mathias is op zoek naar een cateraar voor de trouw. Hij denkt eraan om Viv in te schakelen. Fashion krijgt een prachtaanbod uit Nederland.
«
»
14:10 Ella
Cindy krijgt bezoek van de inspecteurs voor een huiszoeking. Ze kan niet anders dan hen binnen te laten, maar maakt het hen wel knap lastig.
«
»
14:40 Ella
Om de tijd te doden, probeert Ella in haar cel een verhaal te schrijven. Hiermee werkt ze haar celgenote Little John op de zenuwen. Cindy heeft vernomen dat Ella diezelfde dag nog naar huis mag.
«
»
15:15 Private Practice
Dokter Bailey en Naomi proberen in Seattle te ontdekken waarom Sam een astma-aanval heeft gekregen. Ondertussen helpt Addison Derek met de behandeling van een zwangere patiënte.
«
»
16:25 Cougar Town
Het hart van Travis is voor de eerste keer gebroken en Jules en Bobby weten niet hoe ze hem kunnen helpen. Grayson probeert voor zichzelf op te komen wanneer Jules hem zegt wat hij moet doen.
«
»
16:50 Baantjer
Actrice Heleen Sterneberg laat zich iedere avond op de scène doodschieten. Tijdens een van de laatavondvoorstellingen valt er écht een dode.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw wordt op heterdaad betrapt tijdens een woninginbraak. Ze lost geen woord over haar identiteit. Wanneer Eric en Brigitte vingerafdrukken willen nemen, blijkt dat ze die niet heeft.
«
»
18:20 Lisa
Lisa en Jonas hakken samen een belangrijke knoop door over het penthouse. Olivia stort zich ondertussen op het verspreiden van het filmpje.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Mieke wil Niko tegenhouden, maar wordt zelf aan de deur gezet. Véronique blijft tobben over de agenda van Lars. Ze ontdekt waar hij zat tijdens zijn vermeende afspraken met Griet.
«
»
20:35 Blind Getrouwd
De koppels trekken er allemaal samen op uit. Ze brengen een dag door op een groot authentiek Turks jacht met de toepasselijke naam 'The Love Boat'.
«
»
21:45 Flikken BXL
De cameraploeg wordt belaagd tijdens een politietussenkomst in de Marollen. De ploeg is op pad met wijkrechercheur Kris, wanneer hij een oproep krijgt over een interventie die foutloopt.
«
»
22:50 Chicago Fire
Wanneer de alarmcentrale het slachtoffer wordt van een beveiligingslek, moet het team van Firehouse 51 zelf instaan voor de verwerking van de noodoproepen.
«
»
23:45 Private Practice
Dokter Bailey en Naomi proberen in Seattle te ontdekken waarom Sam een astma-aanval heeft gekregen. Ondertussen helpt Addison Derek met de behandeling van een zwangere patiënte.
«
»
00:45 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
05:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers