TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:05 Klaar in 20 minuten
Vandaag in uw dis, de tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Niet meer dan 20 minuten heeft hij nodig om een stoofpotje van zeetong te maken. De jonge prei en aardappeltjes maken het gerecht compleet. Vis van Meewis!
«
»
06:25 Klaar in 20 minuten
Vandaag de chef die zweert bij puur natuur, dat is zijn spirit: Bart Desmidt! Hij maakt kalfsrug klaar en serveert er een smeuïge pastasalade bij van burrata. De Italiaanse Parmaham is de kers op... het kalfsvlees. Geniet ervan!
«
»
06:45 Klaar in 20 minuten
Vandaag de Limburgse schoonheid die onze keuken opfleurt in één, twee, drie: Brysem Anne-Sophie! Ze gaat voor pasta vongole, maar dan op haar manier. Ze combineert de schelpjes met miso, zeekraal en asperges. Italiaans, Belgisch én Japans!
«
»
07:05 De dagschotel
Vandaag maakt Chiara Van Emrik een groententorentje met couscous.
«
»
07:20 De gastentafel
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
08:00 De Sterrenkaart - Nederland
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen. Hij vertelt over de ruwe weg richting top en onthult zijn keukengeheimen.
«
»
08:35 Puur oosters
Chef Quyên laat vandaag zien hoe je een van haar favoriete gerechten maakt: het stoofpotje van kip met gember.
«
»
08:55 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
09:30 BBQ vanavond?!
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»
09:50 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
10:15 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
10:55 Sportfood
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
11:30 Beach Barbecue
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon.
«
»
12:00 Panklaar
Vandaag: Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
12:20 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
13:10 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
13:55 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
14:30 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
15:05 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
15:50 Peppe's Toscane
Een bezoek aan Toscane kan niet zonder een goed glas Chianti Classico. Peppe bezoekt één van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen, het wondermooie Castello di Ama.
«
»
16:15 Pasta & risotto
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
16:40 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
17:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza! Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Lukt het hem in 20 minuten? Ontdek het samen met Jef!
«
»
18:00 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag maakt onze chef een stuk vlees klaar dat wel eens een slecht imago heeft: de hamburger.
«
»
18:25 Peppe's Toscane
Het is een spannende dag voor Peppe, want hij gaat voor de allereerste keer op jacht naar de zwarte diamant van de keuken: de truffel.
«
»
18:50 Tot op de graat
Het is niet de eerste keer dat Johan Segers kookt met een minder populaire vissoort en ook deze keer hebben de Nieuwpoortse vissers een relatief onbekend visje voor hem meegebracht: de steenbolk.
«
»
19:15 Peppe's pasta
Fans van de Italiaanse deegwaren, spits je oren en smaakpapillen! Want onze chef Peppe Giacomazza maakt vandaag een pastagerechtje dat enorm snel te maken is.
«
»
19:30 Roger van Damme: Bakken
Als je de taart zíet, ben je op slag verkocht: de aardbeienbavaroistaart van Roger van Damme smaakt niet alleen super, het ziet er ook heel leuk uit.
«
»
19:55 The art of making cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouter bereidt vandaag de cocktails Yellow Fever, Le Rat Blanc en Rio Jockey Club Gin 'n' Tonic.
«
»
20:15 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
20:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza! Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Lukt het hem in 20 minuten? Ontdek het samen met Jef!
«
»
21:11 De smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
21:45 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gevuld Kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
22:30 Panklaar
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
22:45 Winters grillen
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten.
«
»
23:05 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza! Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Lukt het hem in 20 minuten? Ontdek het samen met Jef!
«
»
23:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:30 Soep!
Aardappelsoep met wintertruffel / Blankenbergse Garnalensoep
«
»
00:56 Smossen mag
Cel (8 jaar), Thomas (8 jaar) en Luca (10 jaar) maken samen met chef Roger van Damme chips van vergeten groenten, een lekker dipsausje en popcorn.
«
»
01:25 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
02:00 Tot op het Bot: Het Rund
Steak met frietjes is in ons land een 'all time favorite' en een recept voor dit gerecht kan dan ook niet ontbreken in deze reeks van Tot op het bot.
«
»
02:20 De dagschotel
"Een dagschotel waar je meteen verliefd op wordt". Zo omschrijft Dominique Persoone zijn gerecht van vandaag. En wie zijn wij om hem tegen te spreken!
«
»
02:35 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
03:00 The art of making cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouter bereidt vandaag de cocktails Yellow Fever, Le Rat Blanc en Rio Jockey Club Gin 'n' Tonic.
«
»
03:15 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
03:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza! Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Lukt het hem in 20 minuten? Ontdek het samen met Jef!
«
»
03:55 De smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
04:25 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gevuld Kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
05:00 Panklaar
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
05:10 Winters grillen
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten.
«
»
05:20 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza! Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Lukt het hem in 20 minuten? Ontdek het samen met Jef!
«
»
05:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers