TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Onderbreking
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Maja helpt Gerry bij het inpakken van een cadeautje voor Erik. Gerry wil ook samen met Shirin een liedje zingen voor Eriks verjaardag. Shirin stemt toe.
«
»
12:15 Onderbreking
«
»
14:50 Ghost in the Shell
Major is een cyborg die een politie-eenheid leidt die als doel heeft de gevaarlijkste criminelen en extremisten ter wereld uit te schakelen. Ze wordt echter geconfronteerd met een ongrijpbare vijand.
«
»
16:40 Perfect Harmony
Wanneer een muziekprofessor aan de Princeton universiteit met pensioen gaat, zoekt hij een nieuwe bezigheid. Hij komt bij toeval op een repetitie van het plaatselijke kerkkoor terecht.
«
»
17:05 Timeless
Een leraar, een militair en een wetenschapper vormen samen een team van tijdreizigers om een geheime organisatie tegen te houden die de loop van de Amerikaanse geschiedenis wil veranderen.
«
»
17:55 Superstore
Op de eerste dag na hun schorsing harden Amy en Jonah zich tegen een spervuur van grappen en hatelijke opmerkingen over hun sekstape. Jeff probeert ervoor te zorgen dat Myrtle haar job terugkrijgt.
«
»
18:20 The Goldbergs
Het is Adams zestiende verjaardag, maar zijn ouders zijn te druk bezig om de grote dag van hun jongste zoon te vieren.
«
»
18:50 The Simpsons
Maggie raakt bezeten door een oude demon. Lisa ontdekt het bestaan van een griezelig perfecte variant van haar familie in een ander universum, en Homer doet aan autokannibalisatie.
«
»
19:15 The Simpsons
Opa krijgt een gehoorapparaat en hoort nu eindelijk wat iedereen over hem zegt. Ondertussen komt dr. Skinner erachter dat zijn moeder altijd een groot geheim voor hem heeft verzwegen.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonard, Sheldon en Raj vechten om een job aan de universiteit. De strijd wordt nog heviger wanneer de vrouwen zich ermee bemoeien.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldon is terneergeslagen wanneer blijkt dat een van zijn favoriete tv-programma's wordt stopgezet. Raj ontdekt een geheim over zijn crush Lucy.
«
»
20:35 Criminal
In een laatste poging om een duivels complot tegen te houden, worden de herinneringen, geheimen en vaardigheden van een overleden CIA-agent bij een ter dood veroordeelde gevangene ingeplant.
«
»
22:40 Clarice
Clarice wordt gedrogeerd en vastgebonden aan een ziekenhuisbed door een seriemoordenaar met een medische achtergrond. Ze krijgt al gauw last van levensechte hallucinaties.
«
»
23:35 Godfather of Harlem
Bumpy steunt Elise nadat ze betrapt werd bij een winkeldiefstal. Het daaropvolgende protest zorgt voor spanningen.
«
»
00:35 Timeless
Een leraar, een militair en een wetenschapper vormen samen een team van tijdreizigers om een geheime organisatie tegen te houden die de loop van de Amerikaanse geschiedenis wil veranderen.
«
»
01:25 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers