TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen Uitzending
«
»
13:25 Magnum
Magnum moet tijdens een pokeravond op een jacht de veiligheid van de professionele speelster Jeannie Lowry verzekeren. Aan boord merkt de detective dat er meer aan de hand is dan enkel een pokeravond.
«
»
14:20 Magnum
Magnum werkt mee als stuntman in een film met zijn favoriete actrice Olivia Ross. Tijdens een schietscène loopt het mis. De revolver is niet met losse flodders, maar met echte kogels geladen.
«
»
15:20 The A-Team
Nathan Vincent, een aantrekkelijke zestiger, is baas van een bikkelharde kredietmaatschappij. Volgens hem gaat Jack Lane, een van zijn medewerkers, te vaak zijn boekje te buiten.
«
»
16:20 Xena, The Warrior Princess
Xena keert terug naar haar geboortestreek. Niet uit heimwee, maar om te achterhalen wat van haar een nietsontziende moordmachine heeft kunnen maken.
«
»
17:15 Stargate SG-1
Vala en Daniel worden geconfronteerd met de leider van de Ori.
«
»
18:15 Police Interceptors
Het net sluit zich rond een gezochte man wanneer hij het opnieuw te bont maakt in een pub. Zullen de agenten hem deze keer in de boeien kunnen slaan?
«
»
19:10 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Tijdens de vroege dooi proberen Darrell en Lisa veilig thuis te komen. Art en de King of Obsolete slaan de handen in elkaar om een enorme trailer over een glibberige weg te laten rijden.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:35 Highlander
De Schotse Highlands, 1536. Connor MacLeod sneuvelt op het slagveld, maar komt weer tot leven. MacLeod behoort tot een ras van onsterfelijken, waarvan de leden elkaar al eeuwenlang bevechten.
«
»
22:40 Freddie Mercury - The Great Pretender
Freddie Mercury was op het podium een exhibitionistische rockheld, maar privé een verlegen man die dol was op ballet en opera en ongelukkig in de liefde.
«
»
00:25 Police Interceptors
Het net sluit zich rond een gezochte man wanneer hij het opnieuw te bont maakt in een pub. Zullen de agenten hem deze keer in de boeien kunnen slaan?
«
»
01:25 Stargate SG-1
Vala en Daniel worden geconfronteerd met de leider van de Ori.
«
»
02:15 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers