TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:20 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
06:45 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
06:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:15 Hallo K3
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de twee haar te dom vinden om ook mee te doen.
«
»
07:45 VLOGLAB #Stories
Cédric vraagt Steffi mee naar het bal, maar met alle problemen met haar mama ziet zij dat niet zitten. Tristan merkt dat de vrienden van Marnix foute boel zijn.
«
»
08:10 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:25 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:40 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:05 Power Rangers Beast Morphers
Terwijl Coral Harbor zich voorbereidt op de komst van een filmster, dreigt de geheime identiteit van de Power Rangers te worden onthuld door een gewelddadige aanval.
«
»
09:25 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:30 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Veggiemartino & courgetti all'arrabbiata.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw komt aangifte doen op het politiekantoor. Ze heeft een vakantiehuis gehuurd in Spanje en een voorschot betaald, maar bij aankomst bleek het huis zelfs niet te bestaan.
«
»
12:30 Lisa
Jonas en Lisa wennen aan hun nieuwe leven, maar Jonas vindt dat Lisa zich te veel over hem ontfermt. Arthur gaat de confrontatie aan met Raf. Reinhout wil Suzanne verrassen met een uitje.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Benny is doodongerust en licht Liesbeth in. Rudi vindt zijn verdwenen portefeuille terug, maar zijn geld blijkt gestolen. Leen twijfelt nog steeds over het ultimatum van Faroud.
«
»
14:15 Ella
De journalisten zijn geïntrigeerd door Nicolas' verhaal over de vrouw met de orchideeënogen. Vooral wanneer Nicolas aankondigt dat hij met het meisje van de foto wil trouwen.
«
»
14:45 Ella
De persconferentie van Nicolas blijft niet zonder resultaat. Een massa vrouwen biedt zich aan als 'het meisje met de orchideeënogen', om op die manier met Nicolas te kunnen trouwen.
«
»
15:20 Private Practice
Een patiënt van Cooper heeft de mazelen, waardoor iedereen die zich in de praktijk bevindt in quarantaine wordt geplaatst. Naomi dwingt Addison om samen te werken met haar arrogante rivaal Wyatt.
«
»
16:20 Cougar Town
Wanneer Jules zich te veel bemoeit met Travis, grijpt Ellie in. Ze vertelt Jules dat het hoog tijd is om haar zoon los te laten. Bobby en Laurie willen Penny Can commercialiseren.
«
»
16:40 Baantjer
Floris van Rozenmond ligt opgebaard in het rouwcentrum. Na een aantal onverklaarbare gebeurtenissen laat de Cock het lichaam van Floris in beslag nemen.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw komt klacht indienen op het commissariaat: er is 2.000 euro van haar bankrekening verdwenen. De bankdirecteur beweert echter dat de vrouw het geld zelf is komen afhalen.
«
»
18:20 Lisa
Arthur kampt met financiële problemen, maar probeert koste wat het kost van de Keetal een succes maken. Vic zit op zijn plaats bij Massa. Hij vindt er zelfs onverwacht een maatje.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Raven probeert tevergeefs Lars te bereiken. Véronique ontwijkt de toenaderingspogingen van Koen. Samira licht de kinderen en Alfons in over haar idee. Mieke maakt zich ernstige zorgen over Niko.
«
»
20:35 De schaal van Pascale
Welke Vlaming kneedt zich tot de allerbeste allround pottenbakker van het land?
«
»
21:55 Jambers - Back to the 90's
Jambers schetst drie verhalen die aantonen tot wat verzamelwoede kan leiden.
«
»
23:05 Telefacts
In China komen elk jaar meer dan 200 miljardairs bij. In eigen land worden ze uitgespuwd of verdwijnen ze spoorloos.
«
»
00:05 Private Practice
Een patiënt van Cooper heeft de mazelen, waardoor iedereen die zich in de praktijk bevindt in quarantaine wordt geplaatst. Naomi dwingt Addison om samen te werken met haar arrogante rivaal Wyatt.
«
»
01:05 Geen Uitzending
«
»
05:05 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Parijs, 1900. De Londense aspirant-schrijver Christian trekt naar de Montmartre-wijk om er het leven te gaan leiden van een bohémien, ondanks de sterke tegenkanting van zijn conservatieve vader. Hij raakt bevriend met Henri Toulouse-Lautrec, die hem overhaalt het theaterstuk 'Spectacular Spectacular' te schrijven voor de immens populaire nachtclub Moulin Rouge. Op die manier leert hij Satine kennen. Zij is een courtisane, de meest populaire artieste van de Moulin Rouge en tevens degene die de hoofdrol zal spelen in het theaterstuk. Tussen haar en Christian bloeit stilaan een prachtige romance, maar die wordt bemoeilijkt door de Hertog, die geïnvesteerd heeft in de productie én in een toekomst met Satine.

'Moulin Rouge', film uit 2001 met oa. Nicole Kidman en Ewan McGregor, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers