TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
«
»
07:35 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 House Rules
Realityreeks.
«
»
11:00 Geen uitzending
«
»
12:15 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
12:50 Blind getrouwd - AustraliŽ
Terwijl de koppels op huwelijksreis vertrekken, maken we kennis met het laatste koppel dat door de experten werd samengesteld: Jessica & Daniel. Domenica en Jack verzoenen zich.
«
»
14:10 Neighbours
Susan overweegt nog steeds om met Olivia in zee te gaan. Karl vreest echter dat haar mentale gezondheid zal lijden onder de samenwerking.
«
»
14:40 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
15:40 House Rules
Realityreeks.
«
»
16:55 B&B zoekt lief NL
Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-uitbaters compleet?
«
»
18:05 De Planckaerts
Af en toe trekt Eddy weg van de Planckaertberg en zoekt hij andere inspirerende locaties op om te schrijven aan zijn tweede boek.
«
»
18:55 Home and Away
Alf en Roo steken de koppen bij elkaar om een oplossing te vinden voor de inzamelingsactie. Roo vraagt Ryder om een website te maken zodat de veiling online kan doorgaan.
«
»
19:25 Blind getrouwd - AustraliŽ
Op het derde etentje zorgt de komst van Jessica en Daniel als nieuwste koppel in het experiment voor heel wat commotie. Het komt zelfs tot een confrontatie tussen Domenica en Jessica.
«
»
20:45 Costa Belgica
Vlaamse vastgoedmakelaars die wonen en werken in Spanje gaan op zoek naar de droomwoning voor hun Vlaamse klanten en geven een exclusieve blik achter de schermen van luxevastgoedparadijs Marbella.
«
»
21:50 Een echte job NL
Caroline schrikt zich rot wanneer ze tijdens haar shift in het operatiekwartier ziet hoe een patiŽnt stopt met ademen terwijl ze onder narcose wordt gebracht.
«
»
22:45 Battlecat
Een uniek portret over deze onwaarschijnlijke kooivechtster, leerkracht, OnlyFans-model, mama van zes kinderen en bijna evenveel huisdieren. In de reeks zien we Cindy in al haar facetten.
«
»
23:50 Blind getrouwd - AustraliŽ
Op het derde etentje zorgt de komst van Jessica en Daniel als nieuwste koppel in het experiment voor heel wat commotie. Het komt zelfs tot een confrontatie tussen Domenica en Jessica.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
02:45 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers