TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
«
»
07:35 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 House Rules
Realityreeks.
«
»
11:00 Geen uitzending
«
»
12:15 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
12:50 Blind getrouwd - Australië
Terwijl de koppels op huwelijksreis vertrekken, maken we kennis met het laatste koppel dat door de experten werd samengesteld: Jessica & Daniel. Domenica en Jack verzoenen zich.
«
»
14:10 Neighbours
Susan overweegt nog steeds om met Olivia in zee te gaan. Karl vreest echter dat haar mentale gezondheid zal lijden onder de samenwerking.
«
»
14:40 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
15:40 House Rules
Realityreeks.
«
»
16:55 B&B zoekt lief NL
Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-uitbaters compleet?
«
»
18:05 De Planckaerts
Af en toe trekt Eddy weg van de Planckaertberg en zoekt hij andere inspirerende locaties op om te schrijven aan zijn tweede boek.
«
»
18:55 Home and Away
Alf en Roo steken de koppen bij elkaar om een oplossing te vinden voor de inzamelingsactie. Roo vraagt Ryder om een website te maken zodat de veiling online kan doorgaan.
«
»
19:25 Blind getrouwd - Australië
Op het derde etentje zorgt de komst van Jessica en Daniel als nieuwste koppel in het experiment voor heel wat commotie. Het komt zelfs tot een confrontatie tussen Domenica en Jessica.
«
»
20:45 Costa Belgica
Vlaamse vastgoedmakelaars die wonen en werken in Spanje gaan op zoek naar de droomwoning voor hun Vlaamse klanten en geven een exclusieve blik achter de schermen van luxevastgoedparadijs Marbella.
«
»
21:50 Een echte job NL
Caroline schrikt zich rot wanneer ze tijdens haar shift in het operatiekwartier ziet hoe een patiënt stopt met ademen terwijl ze onder narcose wordt gebracht.
«
»
22:45 Battlecat
Een uniek portret over deze onwaarschijnlijke kooivechtster, leerkracht, OnlyFans-model, mama van zes kinderen en bijna evenveel huisdieren. In de reeks zien we Cindy in al haar facetten.
«
»
23:50 Blind getrouwd - Australië
Op het derde etentje zorgt de komst van Jessica en Daniel als nieuwste koppel in het experiment voor heel wat commotie. Het komt zelfs tot een confrontatie tussen Domenica en Jessica.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
02:45 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Parijs, 1900. De Londense aspirant-schrijver Christian trekt naar de Montmartre-wijk om er het leven te gaan leiden van een bohémien, ondanks de sterke tegenkanting van zijn conservatieve vader. Hij raakt bevriend met Henri Toulouse-Lautrec, die hem overhaalt het theaterstuk 'Spectacular Spectacular' te schrijven voor de immens populaire nachtclub Moulin Rouge. Op die manier leert hij Satine kennen. Zij is een courtisane, de meest populaire artieste van de Moulin Rouge en tevens degene die de hoofdrol zal spelen in het theaterstuk. Tussen haar en Christian bloeit stilaan een prachtige romance, maar die wordt bemoeilijkt door de Hertog, die geïnvesteerd heeft in de productie én in een toekomst met Satine.

'Moulin Rouge', film uit 2001 met oa. Nicole Kidman en Ewan McGregor, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers