TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
06:10 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze gezellige keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare worteltortilla met zelfgemaakte honinghummus, perzik en blauwe kaas. Ideaal voor als je maar 20 minuten hebt!
«
»
06:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
07:20 Soep!
Currysoep met mosseltjes (Lady Curzon ) / Cacaosoep
«
»
07:35 Smossen mag
Vandaag is het visdag en vroeger viel die dag meestal op een vrijdag, wanneer de viskraam op het dorpsplein stond.
«
»
08:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:50 Soep!
Currysoep met mosseltjes (Lady Curzon ) / Cacaosoep
«
»
09:10 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
09:50 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
10:20 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
11:05 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
11:45 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
12:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze gezellige keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare worteltortilla met zelfgemaakte honinghummus, perzik en blauwe kaas. Ideaal voor als je maar 20 minuten hebt!
«
»
12:25 Tot op het Bot: Het Rund
Chef Johan Segers staat ervoor bekend om ook de minder bekende delen van een dier met veel liefde te bereiden en vandaag kiest hij dan ook voor de wangen van het rund.
«
»
12:50 Peppe's Toscane
Een bezoek aan Toscane kan niet zonder een goed glas Chianti Classico. Peppe bezoekt één van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen, het wondermooie Castello di Ama.
«
»
13:15 De sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
13:50 Peppe's pasta
Een heerlijk verse pasta maken is echt niet moeilijk, dat bewijst onze Italiaanse chef Peppe vandaag in Peppe's Pasta. Met een eenvoudig lasagneblad maakt hij vandaag een verrassende vorm: de fagotto.
«
»
14:10 Roger van Damme: Bakken
Bakles krijgen van Roger van Damme, het is een voorrecht. Roger toont je vandaag hoe je frangipanetaartjes maakt. Maar waar kan het fout gaan?
«
»
14:35 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
15:20 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:50 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
16:10 Lekker lang leven
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
16:35 Peppe's Toscane
Een bezoek aan Toscane kan niet zonder een goed glas Chianti Classico. Peppe bezoekt één van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen, het wondermooie Castello di Ama.
«
»
17:05 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
17:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de viking van de Lage Landen, fitter dan fit: Bart Desmidt! 7 attributen en 20 minuten, meer heeft hij niet nodig voor zijn zeetong met choronsaus. Klop je polsen ook los, want het is een topgerecht om thuis te maken.
«
»
17:55 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
18:30 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
19:10 Karola's Kitchen
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
19:35 Roger van Damme: Bakken
Als geurtelevisie zou bestaan, zou het bakprogramma van Roger van Damme nóg succesvoller zijn. En als er dan koekjes op het programma staan, kan je niet anders dan zelf ook in actie te schieten.
«
»
19:55 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
20:20 Roger van Damme: Bakken
Als je de taart zíet, ben je op slag verkocht: de aardbeienbavaroistaart van Roger van Damme smaakt niet alleen super, het ziet er ook heel leuk uit.
«
»
20:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de viking van de Lage Landen, fitter dan fit: Bart Desmidt! 7 attributen en 20 minuten, meer heeft hij niet nodig voor zijn zeetong met choronsaus. Klop je polsen ook los, want het is een topgerecht om thuis te maken.
«
»
21:05 Tot op de graat
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong. Johan laat ons zien hoe je deze prachtige vis fileert.
«
»
21:30 Soep!
Oestersoep met groene asperges / Borsjt
«
»
21:50 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
22:10 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
23:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de viking van de Lage Landen, fitter dan fit: Bart Desmidt! 7 attributen en 20 minuten, meer heeft hij niet nodig voor zijn zeetong met choronsaus. Klop je polsen ook los, want het is een topgerecht om thuis te maken.
«
»
23:25 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
00:05 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
00:45 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
01:20 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze gezellige keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare worteltortilla met zelfgemaakte honinghummus, perzik en blauwe kaas. Ideaal voor als je maar 20 minuten hebt!
«
»
01:45 De gastentafel
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
02:30 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
02:55 Roger van Damme: Bakken
Als geurtelevisie zou bestaan, zou het bakprogramma van Roger van Damme nóg succesvoller zijn. En als er dan koekjes op het programma staan, kan je niet anders dan zelf ook in actie te schieten.
«
»
03:15 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
03:35 Roger van Damme: Bakken
Als je de taart zíet, ben je op slag verkocht: de aardbeienbavaroistaart van Roger van Damme smaakt niet alleen super, het ziet er ook heel leuk uit.
«
»
03:50 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de viking van de Lage Landen, fitter dan fit: Bart Desmidt! 7 attributen en 20 minuten, meer heeft hij niet nodig voor zijn zeetong met choronsaus. Klop je polsen ook los, want het is een topgerecht om thuis te maken.
«
»
04:15 Tot op de graat
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong. Johan laat ons zien hoe je deze prachtige vis fileert.
«
»
04:30 Soep!
Oestersoep met groene asperges / Borsjt
«
»
04:45 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
05:00 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
05:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken de viking van de Lage Landen, fitter dan fit: Bart Desmidt! 7 attributen en 20 minuten, meer heeft hij niet nodig voor zijn zeetong met choronsaus. Klop je polsen ook los, want het is een topgerecht om thuis te maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers